Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fisha

"Czy jesteś teraz..." — Pytanie na dziś; 30/10/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne za dzieciaka chciałem, być chory i zostać w domu, ale teraz leżę w domu z dużą gorączką i przysłowiowo zdycham.

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Za młody jeszcze jestem aby gryźć piach. 

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

Nie do końca.
Jestem gdzieś pomiędzy — nie tam, gdzie zaczynałem, ale jeszcze nie tam, gdzie chciałbym dojść. Z jednej strony mam świadomość, że zrobiłem sporo i nie stoję w miejscu, z drugiej… czuję, że to wciąż tylko przystanek, nie cel.

To dziwne uczucie — niby satysfakcja, ale podszyta lekkim niedosytem. Może właśnie o to chodzi: żeby nigdy nie dojść „na miejsce”, tylko ciągle iść dalej. Bo jak już wszystko się ma, to przestaje być po co wstawać rano.

Opublikowano

W zasadzie to przez wiele lat nie chciałem być w miejscu w którym aktualnie jestem xD.

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Od dziecka chcialam mieszkac w slonecznej Italii. Ba nawet na kilka lat za dzieciaka sie udalo.

Ale wrocilam do Polski... I... Wyprowadzilam sie do UK. JAK? PO CO? DLACZEGO?

Do tej pory zielonego pojecia nie mam.
Ale czy moge nazwac to miejsce domem? Miejscem, w ktorym bym chciala byc? Nie wydaje mi sie.

Nadal mnie ciagnie do Italii. Do rodziny. 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.