Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fisha

"Macie pomysł na..." — Pytanie na dziś; 29/10/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że jest bardzo dużo serii w dziale redakcji. Na ten moment nie ma sensu czegoś nowego dodawać. Widząc na przestrzeni miesięcy to większa liczba osób nie jest zainteresowana działem redakcji i dodawanie nowej serii może być kolejnym zapychaczem w dziale redakcji, który nie jest czytany lub obserwowany. Lepiej się zająć tym co jest i tyle. 

Edytowane przez Bilbo Baggins
Gość

Prawda jest taka, że możemy śmiało sobie rotować seriami. Dla przykładu, TOP10 spadło, bo było nieprzyjemne do tworzenia plus się przejadło. Tak samo możemy zrobić z innymi seriami, które Wam nie przypadają do gustu, a podmienić je na bardziej "klikalne".

• Lubię to! 4
  • Redaktor
Opublikowano

A co gdyby zrobić coś podobnego do serii "Zgadnij kto to?", tylko w nieco innej formie "Zgadnij co/skąd to?".

Redakcja mogłaby dodawać np. raz w tygodniu jakiś kawałek obrazka, dźwięk lub opis miejsca, gry, wydarzenia albo jakiegoś mema, a zadaniem forumowiczów byłoby odgadnąć, co to jest. Na koniec miesiąca można by sumować punkty z obu serii i w miesięczniku ogłaszać zwycięzcę np. „Detektywa Miesiąca”.

Luźna propozycja. W takich seriach nie trzeba dużo czytać jak w Top10 i wydaje mi się, że znalazłyby się osoby, które chętnie brałyby w tym udział.

Z racji tego, że jest to forum z  CS2 i CS 1.6, może warto byłoby dodać do redakcji coś związanego właśnie z tymi grami. Myślę, że znalazłyby się chętne osoby do poczytania takiej serii. Mam na myśli coś w stylu „Tygodnika CS-a”, lekkie podsumowanie tego, co wydarzyło się w świecie CS2, a także odrobinę wspomnień z dawnych czasów CS 1.6. można by umieszczać krótkie wiadomości tygodnia,  o aktualizacjach, turniejach czy zmianach w grze. Do tego można dodać „Kącik retro”, w którym wspominałoby się starsze wersje CS-a, legendarne mapy, memy itp.  Nie chodzi o to, żeby to było coś długiego, tylko konkretne, krótkie podsumowanie tygodnia lub miesiąca. Taka fajna odskocznia od codziennych tematów. Albo po prostu dodać takie cos do miesięcznika, żeby nie robić tego co tydzień, bo nie zawsze coś ciekawego się dzieje.

:mmeowdy_hi:

• Uwielbiam 7
  • Inwestor
Opublikowano

Takie pytanie padło w moim Q&A więc pozwolę sobie skopiować

Myślę, że w dziale redakcji fajnie byłoby dodać ogólny dział o "gamingu", dlatego że jest to temat dość powszechny, a większość użytkowników forum to gracze. Można by tam opisać różne sprzęty, które dominowały, od starych konsol jak Atari, po nowoczesne w tym VR z opisami oraz wspomnieć o grach, które kiedyś były popularne i tych, które są teraz. Wiem, że są działy takie jak "strefa gier" czy "forum komputerowe", ale moim zdaniem to taki dział bardziej propozycyjny bądź techniczny, by się coś dowiedzieć, lub rozwiązać problem. Taki dział z ciekawostkami i opisami od redaktorów mógłby być naprawdę ciekawy i najczęściej odwiedzany.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.