Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fisha

"Jak jesienna pogoda..." — Pytanie na dziś; 28/10/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odbiera energię, nienawidzę pochmurnych i zimnych dni. Jak dla mnie jesień i zima mogła by nie istnieć.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dla mnie odbiera energię, ponura pogoda, chłodne i deszczowe dni

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Odbiera energię nienawidzę tej pory roku a juz szczególnie w połączeniu ze zmianą czasu to człowiek przez cały tydzien zmęczony chodzi

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zdecydowanie dla mnie jesień to najgorsza pora roku. Codzienne deszcze i wiatry to jest masakra.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zdecydowanie odbiera energię, nie to, że już mnie rozłożyło na łopatki to jeszcze mi się nic nie chce robić. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

jesień i zima to najlepsze pory roku dla introwertyków, dlatego czuję się w nich komfortowo - problemem bywają te bardziej "szare" dni, jednak to niezależnie od pory roku potrafi pozbawić energii. Ogólnie, to jestem dużo bardziej produktywny w okresach jesienno-zimowych i też dużo częściej wychodzę NA POLE, pomimo niższych temperatur. Nie jestem co prawda typową jesieniarą, jednak lubię zrobić sobie herbatę i czytać książkę pod kocem, zamiast np. odpalić gierkę. 

Gość

Ciebie to chyba trzeba spalić za to wychodzenie na pole.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jesień działa na mnie trochę jak reset — może nie mam wtedy więcej energii, ale za to mam więcej spokoju. Lubię, gdy dni stają się krótsze, a wieczory dłuższe, bo wtedy wszystko zwalnia i można wreszcie odetchnąć. Deszcz uderzający o parapet, szum liści pod butami, zapach dymu z komina — to wszystko tworzy klimat, którego nie da się podrobić żadną inną porą roku. Czasem oczywiście dopada mnie lekka melancholia, ale to raczej taka „dobra” nostalgia, która pozwala się zatrzymać i pomyśleć. Jesień to moment, w którym można spokojnie usiąść, spojrzeć za okno i po prostu zaakceptować, że nie trzeba ciągle gonić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.