Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Lanek, Przejdź do rozwiązania
CrazyMade

Odwołanie od bana - Crazy | LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Crazy
  • SteamID:
    76561198986631962
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    30.09.2025
  • Mapa:
    Inferno
  • Opis sytuacji:

Witam. 

Zostałem zbanowany na serwerze po tym jak jakiś przychodzi obraża kobietę, zaczyna ciskać mi, po czym dostaje ciężką salwe z mojej strony bo sobie nie pozwolę na ubliżanie jakiejś 16sto letniej troche zadużo mam lat, admin który mnie banował jest  albo kompletnym  ciężko mi stwierdzić co tam nie styka skoro dostaje banicje bez upomnienia po tym jak to ja zostałem zaatakowany wraz z drugim graczem. Normalnie i dla tej 16sto letniej parówy i dla osoby banującej należy się ch*j na  za brak zasad, zero poprawnego postępowania, SZANOWNA ADMINISTRACJO JAK NA ULICY WAM NA TWARZ PLUJĄ I ku****i NAZYWAJĄ TO NIE REAGUJECIE? BO TAK ROZUMIEM ZBANOWANIE MNIE ZA REAKCJE NA AKCJE!!!!! 

NIE WIEM KTO TAM JEST REKRUTOWANY ALE NIKT Z JAJAMI MIĘDZY NOGAMI I SZACUNKIEM DO SAMEGO SIEBIE

Irytująca  

Zachowaj kulturę. 

• Haha 1
Opublikowano

Na serwerze pojawiła się osoba, która obrażała kobietę – i zamiast zgłosić sytuację, sam włączyłeś się w wyzwiska. To, że ktoś zachował się źle, nie daje Ci prawa do robienia tego samego. Skoro również obrażałeś, to ban, który otrzymałeś, jest całkowicie uzasadniony.

//pozdrawiam cieplutko i zapraszam do zakupu sjp na następne odwołanie

• Junior Admin
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Sam się przyznałeś do obrażania więc po co w ogóle to odwołanie? To, że ktos się zachowuje jak zwierze to nie znaczy, że to daje Ci przepustkę do zachowywania się tak samo.

Jedyne co to admin nie powinien Ci dawać bana tylko mute'a, ale to już zostało z nim wyjaśnione. Ban się kończy za parenaście minut więc nie będę w niego już ingerował.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.