Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
moordeks

"Jak wyglądałby Twój..." Pytanie na dziś 30/09/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowałbym co by mi podobało. Jakiś samochód, kilka mieszkań,kilka domów, najlepszy PC jaki istnieje i jeśli byłaby możliwość to bym zabezpieczył swoje dzieci finansowo :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

Szczerze tak jak kolega wyżej, bym ładował wszystko i kupował co się da, najdroższe fury, bitcoin, mieszkania, działki itp 

Edytowane przez Bilbo Baggins
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
3 godziny temu, Maciuś Pan napisał(a):

Kupowałbym co by mi podobało. Jakiś samochód, kilka mieszkań,kilka domów, najlepszy PC jaki istnieje i jeśli byłaby możliwość to bym zabezpieczył swoje dzieci finansowo :)

Ano podobnie, tylko jeszcze jakieś złoto, kryptowaluty i kupiłbym pewnie akcje jakiejś korporacji dużej.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mój wymarzony dzień nie byłby luksusową orgią konsumpcji w stylu „kupuję wszystko, co świeci” – bardziej przypominałby idealnie skrojony scenariusz, w którym mam czas i przestrzeń, żeby robić rzeczy naprawdę sensowne i zostawiające wspomnienia, a nie tylko rachunki.

Rano budziłbym się nie z budzikiem, tylko wtedy, kiedy organizm sam uzna, że się wyspał. Okno na morze albo góry – żadnego miejskiego hałasu. Śniadanie nie w biegu, tylko spokojnie przy kawie, w towarzystwie ludzi, których naprawdę lubię, albo w samotności, jeśli tego dnia chcę ciszy.

Później kilka godzin na totalne „flow”: pisanie, tworzenie, praca nad własnymi projektami bez presji czasu i finansów. Żadnych maili, żadnych spotkań „bo muszę”, tylko pełna kreatywna wolność – mogę rozwinąć pomysł, który od dawna leży w szufladzie, albo napisać rozdział książki, o której marzę.

Popołudnie to podróż w miejsce, gdzie zawsze chciałem się znaleźć. Może spacer po ulicach Tokio, może kawa w maleńkiej kafejce w Lizbonie, może wejście na szczyt jakiejś góry w Patagonii. Bez pośpiechu, bez „za drogo”, tylko czyste doświadczenie.

Wieczór to spotkanie z ludźmi, którzy inspirują – rozmowa przy winie, śmiech, wymiana pomysłów. Zero small talku, tylko autentyczne historie i głębokie dyskusje. A potem długa nocna kąpiel w ciepłym morzu albo patrzenie na niebo gdzieś, gdzie naprawdę widać gwiazdy, a nie smog.

W skrócie: pełna wolność, zero wymówek, zero presji. Taki dzień, po którym czuję, że nie zmarnowałem ani minuty, a wszystko, co zrobiłem, było dokładnie tym, co chciałem.

Opublikowano

pograłbym w ruletke kupiłbym co mi sie podoba 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.