Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick oskarżonego: Litte.
Opis sytuacji: Poniżej,
Powód: Niesłuszny warn
Dowody: Poniżej
Czego oczekujesz?: Usunięcia warna.

No i tak jak myślałem dzisiaj też wbij 54-4 w nie całe 10 min pisze że koleś jedzie równo na WH a ci do mnie że on czysty ;] Było tam z 3 adminów ;]

Proszę tu o +1, nic nie wnosi do tematu

Otwieram, do czasu wyjaśnienia sprawy.

Co to wnosi do tematu? Skoro otworzyłeś to nie musisz obwieszczać całemu światu, że to zrobiłeś. +1

Spokojnie blaszka zaraz tutaj jeden kolega obejrzy demko i da werdykt dlateo zostalo otworzone, a wyjasnione nic nie jest bo sb zamykasz skarge ktorą sam piszesz. bez odbioru.

Post nic nie wnoszący do tematu, kolejny który chce się pochwalić swoim czynem. No to niech się rozpisuje a nie mówisz nam, że masz kolegów którzy potrafią pisać. +1

Czyli janso daje ze się ciebie nie boje jak jestes skoro gram caly czas :0  ;) a to ze tak wyszlo nie moja wina skoncz, Nowy temat pisac skoro jeden jest?? Zastanów sie. Sam dudnes mowil ze ma byc otwart i typ ocenia i daje werdykt na polecenie dudnesa wiec, cichaj tam.

Kolejny post nic nie wnoszący do tematu. Bezsensowne nabijanie postów. +1

Ale ty byku jesteś śmieszny........Razem z przydupasami martini i Mr.Danio -.-  Koleś biega na czitach a wy go jeszcze bronicie najlepsze jest to ze byku poleruje im dupy jak mu grunt pod nogami się sypie...... Moim skromnym zdaniem Martini i Mr.Danio nie powinni się tu wypowiadac bo zrobią wszystko żeby uratowac byka dupę ;]

Nic się nie odnosi do sprawy byka. +1

W tym momencie to Ty się osmieszyłeś hahahahahaha jest to żałosne co napisałeś, po prostu tu ktoś coś ogarnia anie na pałe pisze  ;)

Obraza użytkownika, używając słów, że jego wypowiedź jest żałosna. Post nic nie wnoszący nic do tematu, niech swoje sprawy załatwiają na PW. +1

Wypraszam sobie nazywanie mnie czyimś przydupasem, bo nim nie jestem. Moje doświadczenie w cs jest o wiele dłuższe, większe niż twoje i umiem grać. Zobacz jeszcze raz demko i moją rozpiskę to będziesz wiedział o co mi chodzi. Przyjrzyj się dokładnie tym czasówkom i najlepiej w zwolnionym tempie. 

Co tu się odnosi do sprawy byka? Skoro uważasz, że ten post wnosi dużo do sprawy nie.

To jest dział dla UBT ! Proszę o +1 dla następnych postów nie związanych ze sprawą.

To jest dział dla UBT, a nie dla ludzi którzy po jednym temacie o jakimś zrytym kibolu nie odzywają się i unikają drugiej osoby. Skoro jesteś z UBT, i oddałeś swój głos na ten temat, nie nabijaj kolejnych postów, bezsensowne spamowanie forum. Post nie związany ze sprawą, takie informacje możesz napisać na shoutboxie lub pw. +1

Drogi Litte., ten temat jest tworzony tylko po to, aby pokazać, jak niesłusznie oceniasz osoby. Jeżeli masz zamiar wszystkim wstawiać warny na forum to to rób, ale nie sądzę, że atmosfera na forum będzie przyjemna. Bo najlepiej na cały temat dać warna tylko jednej osobie he? Domyślam się, że temat dla ciebie niewygodny i go zaraz zamkniesz, no ale cóż. Skoro uważasz, że tylko mój post jest niezwiązany z tematem, żyj w swoim świecie, wg. mnie albo powinieneś dać warna wszystkim tym osobom, czego nie chcę, ani tego tematu nie robiłem z myślą, aby dostali oni tego głupiego warna. Można to odrobić reklamą, a jeżeli myślisz, że będę odrabiać tego warna to się mylisz, bo go nie odrobię. Odrabiam tylko te warny które mi się należały, i nie będę bawić się w twoje głupie bajki, w których dasz mi warna i zrobie ci pięć reklam, lub wyślę sms. Sms'a mogę wysłać dobrowolnie, reklam mogę zrobić tobie nawet z 40 bo mi to nie robi różnicy, a sieć się jedynie rozwinie. To co ty robisz to jest zacofanie i faworyzacja. Dlaczego ja mam dostawać głupie +1 za jeden post, który został napisany w celu wyprostowania sprawy? Mam nadzieję, że się tu wypowiedzą jakieś osoby, zanim ten temat zamkniesz, bo wiem że to zrobisz. Czego można się spodziewać po człowieku, dla którego najważniejszy jest regulamin. Moje podanie na JailBreaku zostało odrzucone tylko z tego powodu, że złożyłem je trochę za wcześnie. Nie wnikałeś dlaczego je składałem - było ono składane tylko po to, aby naprawiać serwer bo byłą tam totalna samowolka. Od czasu od kiedy jestem tam adminem, nie słyszałem żadnych słusznych zażaleń. Jeżeli masz zamiar kierować się tylko regulaminem - proszę bardzo, daj warna wszystkim tym osobom, które wymieniłem powyżej. Tak jest w twoim świętym regulaminie którego zawsze przestrzegasz. Gdybyś był zainteresowany siecią, pewnie dostrzegłbyś, że na serwerze JailBreak nie przebywał żaden admin, nikt się nim nie zajmował do czasu kiedy Adidasek, Ja, D3ST oraz OneShotOneKill nie zajęliśmy się nim. Sieć nie kręci się tylko wokół tego forum. Głównym zamysłem były serwery a nie prowadzenie forum. Uwierz mi, że kiedy jeszcze ciebie tu nie było, a ja tu urzędowałem dosyć długo, z każdym się przyjaźniłem i dogadywałem. Widzę z tobą się nigdy nie dogadam, bo jak miałem jakąś sprawę do ciebie, olewałeś mnie i wychodziłeś z konferencji na PW nawet nie odpisując. Pozdrawiam - Koczan (drmz)...

Opublikowano

Ibe poleciał z warnem, mogłem to przeoczyć. Co do byka - chodzi głównie o jego, więc ma prawo wypowiedzieć się co do każdego posta.

Co do Ciebie - nic nie wniosłeś.

Przestań pierdzielić głupoty, że ty dostałeś warna nie świadczy o tym, że drugiej osobie nie dałem - bo miałem zamiar faworyzować, przeoczyłem tak jak wyżej napisałem.

Wiem że nic nie wnosiłem. Ale możesz też czasem dać dzień dobroci, i ostrzeżenie słowne. Tylko raz dostałem ostrzeżenie słowne, za każdym razem widziałem powiadomie o notce dotyczącej mojego postu - +1. Tylko raz miałem ostrzeżenie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ranga vice administrator chyba do czegoś zobowiązuje. Jakoś każdy z wyjątkiem ciebie jest na temacie z serwerami.

Wiadomości do ciebie to były głównie spam? Proszę ciebie, nie rób z siebie błazna. Napisałem ci, że została mi zabrana ranga Admina Jail Break po czym miałeś mnie w dupie, i wyszedłeś z konferencji. Dopiero później jak napisałem do MR_Danio o tym, on się tym zainteresował. Ty masz na mnie po prostu wysrane i nie interesujesz się tym co się dzieje wokół innych. A ranga Admina Jail Break to raczej nie jest temat spam np. Siema grałeś w szachy? Bo ja tak i było fajnie. Tylko kierowałem się do ciebie ze sprawą serwera i forum. Masz ludzi w dupie, wielu uważa cię za ignorata i buraka, bo masz tego swojego V. A, a jest wiele innych osób które na to zasługują, np. Jaro! :D ponieważ on się zajmuje siecią i wszystko tutaj ogarnia, jest bardziej w temacie niż ty. Zastanów się nad sobą, i napraw swoje stosunki z ludźmi, mogę się założyć że połowa odejść z serwerowni jest z twojego powodu. I zapewne jak się nie zmienisz będą kolejne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.