Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
xve

Odwołanie od bana - ⭒⁧⁧xve | MIRAGE #4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ⭒⁧⁧xve
  • SteamID:
    STEAM_0:1:130045837
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Data:
    25.09.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Grałem sobie normalnie na serwerze, zagrałem końcówkę jednej mapy i trochę drugiej po której dostałem bana. Na poprzedniej mapie pod koniec grałem sobie głównie deagla, nie powiem fajnie siadało, ale nic nadzwyczajnego. A na kolejnej mapce to sobie po prostu grałem, for fun na chillku, nic specjalnego. Nie mam pojęcia czemu i za co dostałem perma bana. Nie zgadzam się z banem i z decyzją admina.

Opublikowano (edytowane)

Tak nadalem bana ponieważ z mojej perspektywy gracz grał tak jakby miał aimbota + wallhacka oraz skarżyło się na niego bardzo dużo graczy 

20 Minuta demka gracz o nicku .xve zabija kilku gracz mając celownik odrazu na ich głowie.

20:08 Patrzy się przez boxa na innego gracza a gdy ten wyjdzie za skrzyni odrazu dostaje natychmiastową głowę. 

21:13 Gracz wychylając z okna odrazu zabija innego gracza z scouta strzałem w głowę gdzie celownik ewidentnie nie był nacelowany na głowę tylko kawałek obok. 

https://tv.katujemy.eu/CS2/1/dema//auto-20250925-1503-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

Edytowane przez KrisuBDG
Lanek   (edytowane)

Ty masz demo rozspisać, a nie pisać tłumaczenia, że dużo graczy na niego się skarżyło.

Edytowane przez Lanek
Lanek  

Decyzja 24h

FoRinT  

Dodaj jeszcze link do demka, które rozpisałeś.

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam,

20 minuta: -B (Nic ciekawego)

20:08: -B 
21:13: -B (Dosłownie zwykły strzał)

UB

• Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.