Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Eszkere :P

Podanie na Admina - Eszkere | [CS 1.6] COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] COD 301 LVL
  • Nick:
    Eszkere
  • Imię:
    Damian
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:81729746
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    malina15936
  • Staż na serwerze:
    Coś czuje że miesiąc to już będzie na pewno
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym przyczynić się do dalszego rozwoju serwera oraz pomóc w eliminacji cheaterów i osób zakłócających grę.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Tak jak już mówiłem dobrych 7/8 lat przegrane oraz byłem już adminem na COD MOD.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

@  ramzi_  

• Dlaczego od razu parcie chce pomóc Knurowi bo widzę że reszta za dużo nie robi ja się pytam kto wyeliminował praktycznie cale Top3

ktore cały czas oszukiwało? (Np. AutoCar a po resecie jest ich dużo)  (Banowanie za skanowanie płotu też się liczy ale ja na twoim miejscu bym się skupił na cheaterach bo z tym nic nie robisz gdyby nie knur by grali do tej pory)

• No jasne że wypełniłem już dawno, nie nakręcaj tak jakbym mia wyjeba*ne na to.

• Ale ja (narazie) nie mam żadnej propozycji mam na siłę robić sztuczne tematy aby nabić 10 postów. (Jak coś mi się spodoba to dodam, na spokojnie)

• A może grałem bez steam (pomyśl) i może najpierw zapytaj a nie rzucasz oskarżenia.

Edytowane przez AdbulWisiMuLacha
  • Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem na nie.

- parcie na bycie adminem

- zero jakiejkolwiek propozycji/inicjatywy aby cos zmienić na serwerze. Wypełniłeś chociaż ankietę dotyczącą cod301?

- " Minimum 10 postów na forum" :)

- uważam, że twoja obecność na serwerze była podbita "od tak" tak samo na forum, masz mnóstwo czasu online i tak na prawdę nie dodałeś nic od siebie, jakiejkolwiek dyskusji bo to są "puste godziny".

-

31.08.2025- pierwsza wizyta > 04.09 rejestracja>10.09 podanie=odrzucone

Mija 2 tygodnie > podanie "Coś czuje że miesiąc to już będzie na pewno" to brzmi jakbyś miał parcie na tego admina ze hoho w dodatku brzmi "śmiesznie".

Tak miesiąc to wystarczająco patrząc, że już po 10 dniach podaniem rzucałeś (ironia).

- Co to za nick na forum? Polecam zmienić jesli kiedykolwiek myślisz na objęciu jakiegokolwiek stanowiska

Edytowane przez ramzi_
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Mi sie wydaje czy podanie złożyłeś dla jaj? Ja jestem na NIE. Poudzielaj sie troszkę na forum. Daj sie poznać innym. To że byłeś adminem na cod to spoko ale nie znaczy że znowu możesz otrzymać admina.

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Tak jak przy ostatnim podaniu jestem na NIE
- znajomość regulaminu ( chodzi głównie o pisanie podania bez spełnionych wymagań w tym przypadku 10 postów na forum)
- wykłócasz się pod własnym podaniem z adminami i twierdzisz że nikt nic nie robi (brak pokory)
+ Plusem jest staż i wiek ale przy takich minusach to żaden plus.
NIE

Edytowane przez M.A.G.IKA FDL
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie.
Osobiście bardzo Cię lubię i mam do Ciebie pozytywne nastawienie, ale na chwilę obecną jesteś jeszcze mało znany na serwerze. Myślę, że kolejne Twoje podanie będzie już na tak, jeśli tylko pokażesz, że naprawdę Ci zależy.

Pograj trochę więcej, daj się poznać graczom i udowodnij swoją aktywność. Warto też bardziej udzielać się w życiu serwera – na czacie, forum czy Discordzie, żeby inni mogli Cię lepiej poznać i zobaczyć, że zależy Ci na tej społeczności.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.