Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
albanczyk

Odwołanie od bana - albanczyk/420 | COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    albanczyk/420
  • SteamID:
    ' STEAM_0 : 0 : 934107001 '
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Dziki Knur.
  • Data:
    22.09.2025
  • Mapa:
    de_dust4ever
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Witam, mianowicie dostałem dwa bany. pierwszy ban był za gsy na moim głównym koncie lucky dostałem wtedy bana na tydzień bez żadnego ostrzeżenia ale jest to też moja wina ze nie przeczytałem regulaminu ale widziałem ze inne osoby tez robią gsy (sgsy) jak zwał tak zwał wiec pomyślałem sobie ze można je robić lecz jednak jak się potem przekonałem to nie XD. drugi ban już był permem za aktywnego bana ponieważ grałem na innym steamie i internecie żeby po prostu sobie pograć z ekipa nie powtarzałem tych samych błędów które robiłem na swoim głównym koncie. grałem jak na normalnego gracza przystało. jest to moja pierwsza edycja jakiegokolwiek coda na 1.6 naprawdę przyjemnie się gra z ekipą na tym serwerze i nie chce żeby była to po prostu moja pierwsza i ostatnia edycja dlatego prosił bym o skrócenie bana nie na perma tylko na ta edycje.
    nie chciałem źle, chciałem sobie pograć jak normalny gracz bez banow ani spin.
Edytowane przez albanczyk
  • Haha 3
  • Przykro mi 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.