Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
xscorpio

Odwołanie od kary - Alberto | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Alberto
  • SteamID:
    STEAM_0:1:770875119
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    21.09.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Witam serdecznie, chciałbym sie odwolac od swojego mut'e ktorego dostalem w dniu wczorajszym za powiedzenie cytuje "darecki gej"  ja kazdemu mowie jakies rozne rzeczy i przez pol meczu nie mialem mute'a dopiero pod koniec prawie dostalem. Dostalem najpierw na 1h po czym nie wiem z jakiej okazji dostalem nagle na 1w. Prosilbym o skrocenie mute'a  bo nie wiem jak to dziala ale jak dostalem na losowych2 to tez mam na losowych1 a chcialbym sobie móc pogadac z ludzmi, mysle ze tak dlugi mute za powiedzenie jednego zdania to za duzo. Chcialbym przy okazji przeprosic Dereckiego. Pozdrawiam

(adm nadajacy mute'a to Derecki cos w tym stylu)

• Junior Admin
Opublikowano

Mute nie zostanie skrócony/zdjęty. Nie będę oznaczał admina, bo sam się przyznałeś do obrazy, a długość mute'a jest taka, bo masz 20+ gag'ów/mute'ów.

Następne kary będą jeszcze dłuższe (miesiąc lub perm) więc zacznij się zachowywać jak człowiek.

PS: Bany czy gagi przechodzą na wszystkie serwery katujemy oprócz om1.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.