Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
no0re

"Jaka wiedza naby.." Pytanie na dziś 21/09/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p2.png

Jaka wiedza nabyta w szkole najbardziej przydała Ci się w życiu?

11e.png.56f7a5003235e580163d57a07020832e.png.98c97f0f440fde910023d4adcba84407.png

• Lubię to! 4
  • Inwestor
Opublikowano

Pisanie, liczenie, czytanie, myślenie i rozumowanie, by opanować to do perfekcji, ale poza tym większość człowiek w dzisiejszych czasach może się sam nauczyć i nie potrzebna do tego edukacja, na poziomie całek, twierdzeń Pitagorasa i czytania zbędnych lektur, w którym te informacje z nich nigdy nam się nie przydadzą w dorosłym życiu (chodzi o przejścia do dalszych klas), no jedynie studia, gdzie już się nabywa ten fach w ręku i weryfikują nasze umiejętności, dają większe możliwości na rynku pracy i jakby sami decydujemy czego się uczymy.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Bieganie na wf, kiedyś uciekałem z lekcji, dziś uciekam przed policją. A tak w pełni szczerze to pisanie, czytanie, liczenie, gramatyka i różne przeróżne rzeczy. Wiem, że Polska szkoła nie dała mi jedynie możliwości rozwoju obcych języków, przez co dogadanie się za granicą z mojej strony to jak rozmawiacie z głuchym i ślepym. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano
4 godziny temu, thewoo napisał(a):

pisanie, czytanie i liczenie

Dokładnie

• Lubię to! 2
Opublikowano

podstawy takie jak pisanie liczenie czytanie 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.