Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
moordeks

"Czy uważasz, że..." Pytanie na dziś 20/09/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzkość idzie jednocześnie w dobrym i złym kierunku  rozwijamy technologię i świadomość ale mierzymy się też z kryzysem klimatycznym nierównościami i konfliktami 

• Lubię to! 5
  • Junior Admin
Opublikowano

Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, chociaż według mnie zmierza w bardzo złym kierunku, co będzie dalej czas pokaże.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Pod względem ekonomi i gospodarki to raczej na plus a pod względem reszty imo minus 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Jeśli chodzi o rzeczy np. takie jak: ideologia LGBT (oczywiście nie chodzi mi o zwykłe posiadanie innej orientacji od tej najpopularniejszej, bo to nic złego, a o faktyczną ideologię szerzoną przez media głównego nurtu i wciskanie na siłę osób o odmiennych, celowo upublicznianych orientacjach itd. do mainstreamu), generowanie nienawiści w stronę osób o innych poglądach niż lewica/centro-lew i masowej próby wprowadzania cenzury przez kraje podobno demokratyczne i rozwinięte, i tu przykład np. Wielkiej Brytanii oraz próba wrzucania zielonej ideologii wszędzie, gdzie się da, nawet jeśli rujnuje to gospodarki (przykład Niemiec) i pogarsza życie lub spowalnia rozwój - to tak, jest źle.

Mimo wszystko, uważam, że pomimo tych tragicznych przypadków, świat idzie w dobrym kierunku - nowe technologie, powoli narastający trend odwrócenia tych złych rzeczy, które wymieniłem na początku, więcej kapitalizmu, demokracji i dzięki niezależnym miejscom dla wygłaszania opinii i podawania faktów (przedewszystkim Twitterowi), świat idzie finalnie w dobrym, choć nie bardzo dobrym, kierunku.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.