Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Dudnes

Wynajem prywatnych serwerów CS2 w trybach niestandardowych

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Wynajem prywatnych serwerów CS2 – we współpracy z Qesik!

Hejo! 👋

Mamy dla Was świetną wiadomość! W ramach współpracy udostępniamy możliwość wynajmu prywatnych serwerów CS2 w trybach niestandardowych – wszystko za pośrednictwem Discorda (kliknij tutaj!).

Serwery należą do Qesika i są przeznaczone wyłącznie do użytku prywatnego (z hasłem). To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą pograć ze znajomymi w unikalnych trybach, m.in. w losowe moce, które dobrze znacie z naszych serwerów.

Oferta obejmuje dwa pakiety:

🔹 BASIC

• Losowe supermoce

• Losowe moce co rundę

• Wallhack vs Aimbot

• Losowe cheaty

• Mali kontra Duzi

• MultiArena

• Kupowanie cheatów co rundę

• Losowe moce na broni

• Przejmowanie pomników Gabena

• Retake

🔸 PREMIUM

• PropHunt

• RankMode

• BaseBuilder

• DeathRun

• Fortnite

• Easy CodMod

Mały gift dla Was!

Przygotowaliśmy konkurs – aby wziąć udział, wystarczy w tym temacie napisać:

• dlaczego chcielibyście otrzymać taki serwer

• ile slotów miałby posiadać

Spośród zgłoszeń wybierzemy 3 osoby:
🏆 1 osoba otrzyma serwer Premium,
🥈 2 osoby otrzymają serwery Basic.

W poniedziałek wieczorem (22.09.2025r) ogłosimy zwycięzców, którzy zgarną darmowe serwery! W przypadku większego zainteresowania eventem, zostanie rozdane więcej nagród w postaci dodatkowych pakietów premium bądź basic.

Wszystkie serwery są w pełni konfigurowane przez Qesika, więc nie musicie martwić się o kwestie techniczne. Dodatkowo każdy wyposażony jest w podstawowe dodatki, takie jak skiny

• Lubię to! 8
  • KAT 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Potrzebuję tego serwera, bo publici to tragedia – połowa drużyny gra jakby miała tutorial odpalony, a druga jakby miała pizzę w piekarniku. Na własnym serwerze w końcu pokażę swój “pro skill” czyli kampienie na respie. 

Ilość slotów: 10 bo i tak wszyscy zawsze pójdą na A

• KAT 3
Opublikowano

Dlaczego: przerwa od ciężkiej pracy jakaś się należy :leonardo:. Poza tym wszystkie te tryby brzmią super, o niektórych z nich nawet nigdy nie słyszałem i mega chętnie bym ograł, więc gdyby maszyna losująca wybrała mnie, to na pewno serwer by nie poszedł na marne.

Ilość slotów: 8 by było w porządku

• KAT 3
Opublikowano

Chciałbym ten serwer, bo zazwyczaj sa full serwery, a ja chciałbym pograć na chillu że znajomymi, losowe mocki to bardzo fajny tryb, ale ciężko zagrać że znajomymi bądź jakaś ekipka gdy są full serwery, więc dobrze by było mieć taki serwerek 

Ilość slotów: 10

• KAT 2
Opublikowano

Chciałbym otrzymać taki serwer aby dać dużo frajdy oraz fajnej rozgrywki dla innych graczy. 5v5 losowe cheaty było by fajną opcją do rozgrywki dla początkujących jak i starych wyjadaczy. 

Ilość slotów: 10

• KAT 1
  • Właściciel
Opublikowano

Pakiet PREMIUM - @ stau

Pakiet BASIC - @ Szeryf2115

Pakiet BASIC - @  Malibu Jager

Wszystkie osoby zostały wybrane przez Qesik

Aby odebrać nagrody należy zgłosić się na discordzie poprzez utworzenie ticketu - Kliknij Tutaj

Dodatkowo wybrane osoby proszone są o przesłanie do mnie w prywatnej wiadomości swojego discord'a w celu potwierdzenia. 

• KAT 1
  • Haha 1
  • 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.