Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
97-demon

Odwołanie od bana - 97-demon | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    97-demon
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199802304653
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Nick admina karającego:
    nie wiem gdzie to sprawdzić, zostałem wywalony z serwera i było tylko że użytkownik steam został zbanowany
  • Data:
    19.09.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

No nie wiem co mam tu opisać, mogę tylko napisać że miałem mega lagi bo na serwerze grało ze 28 osób no i co respiłem się zabijam i ginąłem no i tyle.

Opublikowano

Owszem widać twoje problemy z fps'ami, no nie powiem ciężko jest trafić przeciwnika w timing mając jakieś 30fpsy. Konto całkowicie puste, brak statystyk jakichkolwiek.

W sprawie twojej gry, miałem wątpliwości, oglądałem dobre 15rund, by stwierdzić czy masz cokolwiek, jest wiele przypadków, których nie wymieniałem, bo wiadomo *timing, życiówka etc. mniejsza*. Jest natomiast parę ciekawych fragmentów, które pokazują twoje niskie fps'y przez co było również widać problemy z celnością, ale wydajności twojego radar hack'a nie zaburzyły.

12:10 Całkiem *przypadkowe* wcelowanie się w awper'a akurat gdy podchodzi, mimo że nie było wiadomo o nim że faktycznie może wychylić z ct
16:20 Niesamowita zabawa w kotka i myszkę, snajper ze schodów się chowa ty wychylasz, snajper wychyla z zamiarem skanowania smoke, ty natomiast się chowasz idealnie w timing.
24:58 Idealne wcelowanie się w wychylającego, enemy szedł na shifcie
29:45 Chyba zapomniałeś/Nie zauważyłeś, że strzelasz przez ścianę w typa, a dopiero później dla niepoznaki pre-aimowałeś już w normalną pozycje skąd może wychylić
32:48 Skanujesz przeciwnika mimo to, że nie było o nim wiadomo, może jakbyś miał więcej fps'ów, skan by się udał. Natomiast zostawiasz mu <20hp
33:05 Próbujesz uratować się move'mentem przez to, że nie masz fps'ów. Pre-aimujesz, pre-peekujesz w gościa, po czym zaczynasz stwarzać pozory i strzelać ciągle w tę samą pozycję, a na ninjy robisz prefire na głowę
41:00 Nie boisz się wychylając o ladder'a mimo informacji 2 na gali, postanawiasz perfidnie peekować na głębie gali *przy tym celując w górę akurat gdy enemy dostaje boost'a, po tym celownik ci zostaje na jego nogach (dla pozorów, aby móc przeflickować, fps'y znów zawiodły i się nie udało...)*
44:09 Wiadomo o przeciwniku, aczkolwiek bez żadnej widoczności jego broni, czy nawet kroków, bo się urwały poprzez mikro ruch ty zaczynasz strzelać *mimo że był palak*
46:43 Dziwne że akurat wcelowywujesz się w górę smoke'a, skąd ma zamiar wychylić przeciwnik, nie w zakręt, w paczki *lewo,prawo* natychmiast w jego głowę. Zabrakło jedynie refleksu... Albo fps'ów. 
Moim zdaniem pokazałeś że umiesz co nieco, ale w twojej grze jest za wiele przypadków, jak i perfidnych zagrań. Mimo że nie zabijałeś przeciwników w większości sytuacji, to i tak twoja wiedza o przeciwnikach była zbyt obszerna, jak i psująca graczom rozrywkę.

stau  

Decyzja 24h

• Haha 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

12:10 b+
16:20 b+
24:58 b+
29:45 XD b+
32:48 b+/-
33:05 b- poszło info ze jest na ninjy
41:00 b+/-
44:09 b-
46:43 b+/-

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.