Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim !! Mam na imię Patryk i mam 20 lat. Niewielka część z was może mnie kojarzyć bo z dobre 2 lata temu pełniłem funkcje admina na jednym z nieistniejących już serwerów na sieci KATUJEMY ale dla tych co mnie nie znają (a szansa na to jest bardzo duża) pokrótce przybliżę swoją osobę 😉

Dokładnie 7 lipca skończyłem 20 lat i czuję się dosyć staro... Ale na tyle dojrzałe żeby wkroczyć na pełni w dorosłe życie. 

Zapytacie co dla mnie znaczy dorosłe życie ? Dorosłe życie według mnie cechuje się dojrzałością i przede wszystkim odpowiedzialnością tym bardziej w tych czasach gdzie wiadomo jaka jest dzisiejsza młodzież i jak bardzo świat jest zakłamany ale myślę że to sprawa na zupełnie inny temat który na dniach będę się starał poruszyć tutaj na forum żeby zobaczyć jakie macie zdanie w tak ogromnej społeczności. Ale wracając do głównego wątku to oprócz gry w CS2 interesuje się również tworzeniem muzyki tzn. tworzenie podkładów, aranżacja wokali etc. Jest to jedno z moich głównych hobby któremu się najbardziej oddaje i poświęcam na to najwięcej czasu, chociaż w ostatnim czasie już troszkę mniej ze względu że chce wrócić na stałe do Counter-Strik'a. 

Myślę że w tak dużej społeczności są osoby które również mają podobne zainteresowanie i było by mi bardzo miło jakby pod tym postem dały coś od siebie w tym szeroko pojętym temacie jakim jest muzyka.

Oprócz muzyki interesuje się również motoryzacja. Niedługo zaczynam prawo jazdy i pora na kupno pierwszego samochodu 😁😁 Wybór jak wiadomo jest ogromny a nie znam się aż na tyle żeby wybrać ten jeden jedyny samochód który mam nadzieję posłuży mi na lata więc zwracam się do was żebyście mi polecili coś na pierwsze autko do +- 8k. Wiadomo cs csem ale chyba można porozmawiać na też inne tematy co nie ? 🥺

Jeżeli przeczytałeś ten post do końca do szacun, i mam nadzieję że odbierzecie miło moją osobę w totalnie nowej odsłonie. 

Pozdrawiam wszystkich ❤️

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, martwytraper napisał(a):

Witaj :) muzyka ? a co tworzysz coś swojego ? 

tak. Ostanimy czasy głównie produkuje beaty ale niedlugo kupuje nowego majka i wrocę do nawijki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.