Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
MŁODY KUBA

Podanie na Admina - MŁODY KUBA, MŁODY STEVIE WONDER, MŁODY KARATEKA, MŁODY IROBOT ROOMBA, MŁODY MASTERMIND, MŁODY SARMATA, MŁODY FIGLARZ | [CS2] LOSOWE MOCE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] LOSOWE MOCE #1
  • Nick:
    MŁODY KUBA, MŁODY MASTERMIND, ...
  • Imię:
    Jakub
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:217299328
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    .sprite2
  • Staż na serwerze:
    około 9 miesięcy
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    ostatnio bardzo denerwują mnie osoby używające różnego rodzaju wspomagaczy zabronionych na serwerze czt. cheatów oraz tzw. troll'i. najcześciej robią to wtedy kiedy nie ma akurat adminów ale ja jestem myślę ze przydam się bo jestem o nietypowych godzinach
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    ogólnie wywodze sie z serwerów fivem byłem w administracji na wielu znanych serwerach i myślę ze tam nabrałem całkiem dużo umiejętności i zachowań które pomagają w byciu dobrym administratorem, ogólnie mało tu miejsca, sorry za bana i muty :)
  • Znajomość komend administratora
    Słaba
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

dałem lekko czadu z tymi nick'ami z góry przepraszam jak to powoduje jakieś problemy 

Edytowane przez HAJUSHI
Opublikowano (edytowane)

Cześć Jakub. Z racji, że bywam czasem na serwerze, co prawda nie na tym samym pseudonimie co mam na forum to pozwolę sobie na wypowiedź w Twoim podaniu. Przeanalizowałem Twój profil na SB i zauważyłem jednego bana z powodu "txt", który został nadany 12.08.2025 - co prawda jest to ban za txt, nie jest to ten sam poziom co choćby wyzwiska, poniżanie itd. lecz jest to ban, lecz można na to przymknąć oko, ponieważ od miesiąca jesteś "czysty", choć nie zaprzeczysz, że lepiej by to wyglądało bez tej blokady tym bardziej, gdy nie spełniasz wszystkich wymagań dotyczących rekrutacji na to stanowisko, lecz to zaraz. 

Pozwolę przejść sobie dalej i w końcu wspomnieć o tym, czego tak na prawdę nie spełniasz:

• Minimum 10 postów na forum - podanie jest Twoim pierwszym postem na forum, nie sądzisz że lepiej wypadałoby napisać jakiekolwiek przywitanie TUTAJ < za nim złoży się kandydaturę na stanowisko administratora? 
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratorów  +/- ze względu na Twojego bana za "txt", a raczej wątpię, że wszedłeś na nie celowo - miejmy nadzieję chociaż, że nie.

Przechodząc do samego podania - szanujmy się Jakub, masz 17 lat według mnie jakiekolwiek zasady interpunkcji powinny być zachowane, w końcu chodzi o zaprezentowanie swojej osoby przed zarządem, administracją oraz graczami serwera. Ja sam nie jestem wielkim asem z języka polskiego, lecz uwierz - Twoje podanie nabrałoby "profesjonalizmu", czyli fajnego podejścia i byłoby to zauważalne. 

Sama kandydatura też nie jest wybitnie rozpisana, w sumie jest dość krótko, ale czy zwięźle?  Bardzo mało napisałeś, a powinieneś się rozpisać, żeby administracja mogła przymknąć oko na wymogi, których nie spełniasz. Oczywiście można napisać krótko, zwięźle i na temat - ale tutaj tego brakuje i jest tylko krótko.

Przejdę dalej, cytat 

43 minuty temu, HAJUSHI napisał(a):

ostatnio bardzo denerwują mnie osoby używające różnego rodzaju wspomagaczy zabronionych na serwerze czt. cheatów oraz tzw. troll'i. najcześciej robią to wtedy kiedy nie ma akurat adminów ale ja jestem myślę ze przydam się bo jestem o nietypowych godzinach

Jeżeli nie ma administratorów na serwerze, a ewidentnie widzisz, że ktoś nagina świadomie regulamin - zgłoś ten problem na forum w odpowiednim dziale, TUTAJ

Pamiętaj, że aby uniknąć cziterów, trollów na serwerze - sami gracze też muszą wykazać jakąkolwiek inicjatywę, choćby te głupie zgłoszenie na forum osoby, która łamie regulamin.

43 minuty temu, HAJUSHI napisał(a):

ogólnie wywodze sie z serwerów fivem byłem w administracji na wielu znanych serwerach i myślę ze tam nabrałem całkiem dużo umiejętności i zachowań które pomagają w byciu dobrym administratorem

Jakubie co prawda mogłeś nabrać doświadczenia na FiveM jako administrator, lecz pamiętaj, że to zupełnie coś innego. Społeczność FiveM`a, a społeczność CS`a to totalnie co innego. Oczywiście wiem co miałeś na myśli pisząc to zdanie, pewnie chodziło Ci o to, że wiele widziałeś, w wielu sytuacjach uczestniczyłeś i to Ci pomaga - oczywiście to prawda, lecz umiejętności jak wspomniałeś przy punkcie znajomości komend masz niskie, więc nabrałeś samego doświadczenia, a same komendy są do przećwiczenia.

Kończąc już tą monotonną wypowiedź - według mnie masz trochę do poprawy i śmiem twierdzić, że nie wysiliłeś się do końca pisząc ową kandydaturę. Powinieneś nadrobić czas spędzony na forum, dać się bliżej poznać, a przede wszystkim - postarać się napisać coś więcej w swoim podaniu. Aktualnie jestem neutralnie nastawiony z większą nagonką na nie, lecz życzę powodzenia. 

#EDIT - Jakubie - nie mam wpływu na to o jakiej godzinie piszesz podanie, dlatego to jest Twój wybór i Ty odpowiadasz za informacje w nim zamieszczone. 

"Co do mojej aktywności na forum – nie sądzę, żeby to był problem. Ważne, że jestem jedną z bardziej aktywnych osób na serwerze co udowadnia top 3." - W wymaganiach, które za PEWNE czytałeś masz informację o wymaganych postach, które powinieneś mieć. Ja tylko Ci to napomniałem, ponieważ na tym polega wypowiedź i przestrzeganie jakiś tam nałożonych zasad także nie miej mi tego za złe.

"Na komentarz o interpunkcji nawet nie chce mi się odpowiadać" - Zacznijmy od tego, że nie musiałeś mi na to odpowiadać. A dwa to jest to, że raczej w odpowiedzi wspomagałeś się AI [ image.png.5139a626a170636ff1eca2d030c2bd7a.png

Pozdrawiam :) 

Edytowane przez Jerry1339
  • KAT 2
  • Haha 1
  • Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Zacznę tę dyskusję bo kolega wyżej pozamiatał i boją się teraz koledzy wypowiadać 😆.

Na minus:

- wiek,

- doświadczenie,

- brak wymagań co do forum.

na plus:

- aktywność,

- nie kojarzę, aby były z Tobą jakieś problemy.

@ Jerry1339  napisał ciekawą rozprawkę.

czy można było napisać lepiej podanie? Można było. Ale tbh - rekrutujemy admina na server czy dyrektora zarządzającego?

Gość jest aktywny, nie ma z nim problemów - zakładam więc, że umie się zachować, gra w niecodziennych porach (cokolwiek to znaczy).

Gdyby został spełniony wymóg forum, byłbym za okresem próbnym. Ewentualnie warunkowy okres próbny - jeśli nadrobione będzie forum. Poza tym  nie mam większych zastrzeżeń. 

• Junior Admin
Opublikowano

Na razie odrzucam. Średnio mi się podoba, że składasz podanie 2 dni po tym jak złapałeś gaga i mute;a. Przestań spamować na serwerze i pograj na jednym nicku przez jakiś czas (część adminów nawet Cię nie kojarzy) to wtedy Cię wezmę.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.