Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E8TJfha.png
Cześć, dziękuję Wam za ciekawe pytania ;).
11g.png.6512374541f2df2b6fe2f6f9fbb0f68d.png
Pytania @ SekusZ

1. Jak trafiłeś na sieć?
Na sieć Katujemy trafiłem poprzez wpisanie w przeglądarkę frazy: „Najlepsze serwery społecznościowe CS:GO”. Wybrałem stronę, na której znajdował się spis wielu serwerów. Zdecydowałem się na Katujemy ze względu na nazwę, która bardzo mi się spodobała. I tak od kilku lat gram tutaj regularnie.

2. Czy masz zamiar aplikować na jakieś stanowiska oprócz opiekuna?
Kiedyś miałem ambicje, aby zostać redaktorem lub dołączyć do UB Team. Do teraz zastanawiam się, czy aplikować na którąś z tych ról. Nie wiem jednak, czy to się uda, ponieważ moim marzeniem jest zostać opiekunem na wszystkich serwerach 5v5, a wtedy miałbym dużo obowiązków. Zobaczymy, jak się to potoczy.

3. Jakiej muzyki słuchasz?
Rapu, Sebastian Enrique Alvarez Pałucki- Sentino od zawsze w moim sercu :).

4. Masz jakieś zwierzęta?
Niestety nie posiadam zwierzątek :(.

5. Masz jakieś hobby?
Tak- wędkowanie, informatyka- wszystko co jest z nią związane, jazda na rowerze oraz piłka nożna 

6. Ile masz wzrostu?
Dawno się nie mierzyłem. Myślę, że coś około 180cm

7. Masz jakieś nałogi?
Niestety tak. Jestem uzależniony od słuchania Sentino i snusów :).

Pytania @ Tomiczny.

1. Jaką teorię spiskową najchętniej byś rozwinął, gdybyś miał nieograniczony budżet na dowody?

Gdybym miał nieograniczony budżet, rozwinąłbym teorię, że piramidy w Egipcie były zaawansowaną technologią, a nie tylko grobowcami. To fascynujące, bo istnieją do dziś i można je badać. Dzięki rozwiązaniu tej teorii dowiedzielibyśmy się, czy starożytni Egipcjanie posiadali wiedzę, którą dziś uznalibyśmy za niezwykle zaawansowaną.

2. W jakiej grze wideo byłbyś najgorszym NPC-em i dlaczego?

Wydaje mi się, że nie ma takiej gry. 

3. Kiedy ostatni raz świadomie zrobiłeś coś głupiego, tylko żeby zobaczyć, co się stanie?

Staram się nie robić głupich rzeczy. Zanim coś zrobię przemyślę to dwa razy

4. Jakie jedno słowo najlepiej opisuje twoje dzieciństwo, a jakie twoją teraźniejszość?

Dzieciństwo sielanka, a teraźniejszość chaos

5. Które swoje wspomnienie chciałbyś "patchować", żeby wyglądało lepiej, niż faktycznie było?

Odejście od drużyny piłkarskiej. Po kilku latach stwierdzam, że lepszym rozwiązaniem byłoby pozostanie w mojej drużynie.

6. Jeśli miałbyś wprowadzić nową regułę społeczną, której każdy MUSI przestrzegać, to jaka by to była?

Każdy musi okazywać innym minimum szacunku, niezależnie od różnic. Zero hejtu w przestrzeni publicznej i internecie.

7. Jaki dźwięk najbardziej cię irytuje, ale jednocześnie kojarzy się z czymś dobrym?

Dźwięk budzika rano. Strasznie irytuje, bo wyrzuca ze snu, ale jednocześnie kojarzy się z nowym początkiem dnia i możliwością zrobienia czegoś fajnego.

8. Co twoim zdaniem bardziej psuje ludzi – pieniądze czy internet?

Moim zdaniem internet bardziej psuje ludzi, bo daje łatwy dostęp do hejtu, manipulacji i porównań z innymi, które mogą zniszczyć pewność siebie i relacje międzyludzkie. Pieniądze mogą kusić, ale internet wpływa codziennie i niemal na każdym kroku, czasem nawet niepostrzeżenie.

9. Jaką absurdalną rzecz mógłbyś wpisać na swoje CV i ktoś by w to uwierzył?

Oficjalny tester jakości beatów Sentino.

10. Wyobraź sobie, że twoje życie ma soundtrack – jaki gatunek muzyczny by dominował i dlaczego nie byłby to jazz?
Mój soundtrack byłby rapem. Jest dynamiczny i emocjonujący. Nie byłby to jazz, bo chociaż jest spokojny wyluzowany, nie oddałby chaosu i intensywności mojej codzienności.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.