Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
dawid09651

Podanie na Admina - Magik | [CS 1.6] PAINTBALL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] PAINTBALL
  • Nick:
    Magik
  • Imię:
    Dawid
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561198063015227
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    dawid09651
  • Staż na serwerze:
    Chyba z rok
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    BYlem tu administratorem ale ktos sie wlamal na moje konto steam i nie mialem dostepu. Dzisiaj odzyskalem i dalej chce sprawowac role admina.Pisalem na forum i dalem znac ze taka sytuacja sie wydarzyla.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    10lat
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za jeżeli rzeczywiście powodem nieobecności było skradzione konto. 

stau  

Wypowiedzi pod podaniami muszą zawierać co najmniej 3 argumenty

Opublikowano

Ostatni raz widziany byłeś na forum 29 sierpnia ze swojego poprzedniego konta, a posty dotyczące kradzieży są z 7 września. Wiemy, że byłeś adminem na serwerze ale kiedy utraciłeś tą funkcję? Jeżeli utrata funkcji admina nastąpiła po 29 sierpnia, to można przypuszczać, że nastąpiło to po kradzieży. Nie ma też żadnej informacji dotyczącej rezygnacji, więc stawiam na brak aktywności. Jak dobrze zabezpieczyłeś konto to jestem za przyjęciem ponownie, ale pilnuj haseł bo trochę to źle wygląda na tle serwera jak admin ma włamanie :)

Tekki  
  • W wypowiedziach w działach z podaniami obowiązuje uzasadnienie stanowiska – należy podać minimum 3 argumenty „za” lub „przeciw”. Zabronione są wypowiedzi typu „jak wyżej”, „neutralny” lub bez uzasadnienia.
Opublikowano

1. Ma 10 lat gry i już wcześniej był administratorem na tym serwerze, więc zna zasady i narzędzia.

2. Mimo utraty konta wrócił i ponownie chce pełnić funkcję, co pokazuje, że zależy mu na serwerze.

3. Gra od roku, więc zna społeczność i specyfikę serwera.

Opublikowano

Pozwolę sobie doprecyzować swoją wcześniejszą wypowiedź ze względu na niezadowalającą ilość argumentów, uwarunkowaną pytaniem dotyczącym czasu kiedy nastąpiła kradzież konta, które zadałem w trosce o dobro serwera. Jeżeli nie ma to znaczenia to sprostuję, aby nie wymagało to dodatkowej analizy.

Argumenty za:

- Duże doświadczenie, dobrze zna taryfikator banów oraz typy oszustw stosowanych podczas rozgrywki

- Kultura osobista

- Widać dalsze zaangażowanie mimo włamania na konto

- Na forum łącznie od pół roku, a na serwerze trochę dłużej więc jest zaznajomiony z zasadami

• Junior Admin
Opublikowano

Dobra, dam Ci szansę.

Tylko proszę nie ignoruj mnie i kontaktuj się ze mną w razie problemów/pytań.

Zgłoś się na discordzie, po odbiór uprawnień.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.