Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    blady
  • SteamID:
    STEAM_0 : 0 : 422265634
  • Serwer:
    BF2
  • Nick admina banującego:
    żab3rson
  • Data:
    13.09.2025
  • Mapa:
    dust2x2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Twój nick: blady
    Nick admina banującego: zab3rson
    Data/Mapa:
    Steam ID: STEAM_0 : 0 : 422265634
    Serwer (mod): BF2
    Opis sytuacji: wrzucam demko na forum gram 10 lat nigdy nie grałem na cheatach . moze to udowodnic grac na udostepnionym ekranie. prosze o ub
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze to:  §3.12 Używanie komend cl_lc 0 oraz cl_lw 0 ⮕ Ban 7 dni » Ban permanentny 

Na pov'ie widać jakbyś miał te wartości na 0, a w CDP jest na 1. Dawno w tym nie siedziałem, może jakieś skrypty powychodziły na ominięcie tego. UBT to zweryfikuje

Niektóre akcje ciężko mi zweryfikować, kiedyś korzystałem z NS + WH do sprawdzania demek, teraz nie mogę znaleźć nic działającego

1:46 - wychylasz wcelowany na model, mimo że ci zasłaniają b+

3:28 - nie wiem czy to był missclick, czy prefire na tego drugiego gościa b+/-

4:05 - zauważyłeś że leci HE na anarchie to zacząłeś się wycofywać z bramy b+

5:39 - ta akcja dziwna, przy pierwszym killu twój czas reakcji jest oszałamiający, potem wychylenie się na tych dwóch można jeszcze usprawiedliwić, ale potem wychylasz na schody, twój czas reakcji już nie wygląda tak samo jak przy pierwszym killu b+/-

6:22- pierwszy i ostatni frag na długiej, tutaj to samo z refleksem, przy 1/4 wygląda na szybką reakcje a co dopiero na pełnej predkości b+/-

9:47 - nie wiem czy robiłeś strafe przy wyskoku, czy po prostu pojawił ci się za murkiem i odrazu zareagowałeś b+/-  

10:41 - znów ten dobry refleks b+/-

11:05 - jak zawsze na pewniaka wchodziłeś jak nikogo nie było, to teraz zwolniłeś i ten strzał przez smoke'a, szczerze ja tam nic nie widziałem przez smoke'a, a następnie jak zeskakiwałeś z gali to dziwnie się na ściane spojrzałeś na długą jakby sprawdzić czy tam są i te perfidne wychylenie b+ 

11:59 - wychyla na model b+

12:08 - bodajże przez ściane na chłopa już namierzył a to wychylenie na model to szok b++

Myślę że chłopaczyna grał sobie na ON/OFF i starał się kryć. Myślę że na ns z wh mógłbym bardziej to ocenić, ale sądzę że UBT jest bardziej doświadczone ode mnie w tych sprawach i lepiej ode mnie to zweryfikują

Edytowane przez żab3rsoN
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

B2K, strata naszego czasu. 
Rozpiska admina zadowalająca, moja rozpiska w dziale UBT. 
Od razu napiszę: nikogo nie obchodzi ile ktoś ma lat czy godzin w grze, oceniane jest TYLKO i WYŁĄCZONIE demo i akcje na nim. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.