Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
kolin

Podanie na Admina - kolin | [CS 1.6] BF2

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] BF2
  • Nick:
    kolin
  • Imię:
    Wiktor
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:541792938
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    bimberlandia22
  • Staż na serwerze:
    Od startu 3h
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym aktualnie pomóc w usprawnianiu serwera, blokować graczy podczas łamania regulaminu, oraz pomagać w trakcie gry od strony technicznej.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Dość spore, aktualnie pełnię tą funkcję na serwerze ODD2 oraz COD od 9 miesięcy. Na serwerach bf grałem regularnie ponad 9 lat temu gdy były one bardzo popularne, także tam pełniłem funkcję admina.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Prawidłowo powinieneś mieć 30h spędzonych na serwerze ale to jest nierealne gdyż serwer wystartował dopiero 3 dni temu. Rozegrane masz dopiero 3h także raczej nie ma tragedii :p

Posiadasz Admina na COD 301 co jest dużym plusem. Mamy kilku adminów ale to nie zmienia faktu, że dalej potrzebujemy. Cieszymy się, że jest dość fajne zainteresowanie serwerem i ktoś już chce podjąć współpracę, bardziej wyraża chęć pomocy. Powiem tak. Sam nie wiem co mam powiedzieć, mam mieszane z tym uczucia (chodzi mi o to, że serwer dopiero wystartował a już ktoś składa podanie i nie spełnia wymagań, choć trudno je spełniać skoro serwer wystartował 3 dni temu :D ) Ale za to, że masz już Admina na sieci i wywiązujesz się za pewne ze swoich obowiązków to chyba można zrobić w tym przypadku wyjątek i przyjąć ciebie na Admina serwera BF2. Mam nadzieję, że pogodzisz dwie funkcje między serwerami i dasz radę. Żeby to był zwykły użytkownik to z pewnością podanie by było od razu odrzucone. Myślę, że można dać ci szansę. Poczekajmy jeszcze na wypowiedź innych a w szczególności drugiego opiekuna serwera: @ mrjony  i adminów: @  Dupny Qarzeł @  Famaster oraz @  żab3rsoN

Ode mnie masz TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem można dać szansę

+wiek

+doświadczenie

Serwer świeży, to nie ma co na godziny patrzeć, a przyda się dodatkowa para rąk do pomocy 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Dobrze, to teraz kilka słów ode mnie. :) 

+ Gracz aktywny na serwerze - patrząc na fakt, że ma do pilnowania również inny serwer, jest to akceptowalne.
spacer.png

+ Aktualnie jest częścią teamu Katujemy, będąc aktywnym adminem serwera COD 301, dzięki czemu posiada udokumentowane doświadczenie, jak również znajomość AMX

+ Gracz wykazuje się zaangażowaniem

+ Kilkukrotnie udało mi się z nim zagrać - zawsze ma duży poziom kurtuazji, co jest zdecydowanie na plus. 

Oczywiście jestem w pełni na TAK. :) 

Edytowane przez Dupny Qarzeł
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Przegranych godzin tak naprawdę, nie powinniśmy uwzględniać przy nowym serwerze.

Co do wymagań to jak ktoś jest już adminem w tym przypadku na cod modzie to jest tak naprawdę formalność, byle był aktywny też na bf2 ale skoro piszesz podanie to uznaję że tak będzie, więc nie widzę żadnego problemu. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Okej przyjmujemy ciebie :)

Pamiętaj: Czas na zgłoszenie się po odbiór rangi i uprawnień na serwerze wynosi 2 dni

Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.