Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    hry
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:1:737182348
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    11.09.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Rodzaj cheata:
    Wallhack/Radar
  • Link do demka:
  • Dowody:

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250909-1811-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

2:52- wychylanie jakby modelowo celownik na głowie
    9:40 - każdy kill z wychyleniem od razu na glowe np zabija chlopa w domku b w oknie po czym np mogl być chlop jeszcze na ewardzie czy tez za bsem to już chlop tych pozycji chlop nie sprawdza z celownikiem na glowie tylko od razu następny kill w kuchni 
    12:18 - nooo w zupełności normalne chyba ze ja mam buga i jak ja to oglądam to tylko mi smoke wizje zaslania 
    17:50 - jak dla mnie to po prostu on wiedział ze chlop będzie wskakiwal na auto po czym wiele kontow do srawdzenia i on wyskakuje z celownikiem na typa
    26:00 - tutaj w tym wszystkim nie wierze żeby widział wyskakując z okna na krześle i tak go perfidnie dojezdzajac np gdzie ktoś może być za paczkami
    28:10 - No trochę modelowe wychylenia z celownikiem w miejscu akurat gdzie będzie chlop… chwile później kill na respie dobra slyszal ze biegnie ale to nie znaczy żeby moc tak idealnie po scianie celownikiem w gościa wycelować

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250909-1840-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

1:40 - owszem slychac ze chlop doejzdza palac no ale znow perfecja celownik po scianie i szybki kill
    7:40 - chlop wychodzący z undera jakby strikte celownik skupil się na nim gdzie chlop palac się moglby już wyjść pod okno np
    8:03 - owszem mogli wejść w rzucac cos przez co się chlop odwrocil ale oni podchodzą po cichu to typ zamiast wychylić kuchnie to przytula się do sciany bo wie ze podchodzą w jego strone na shficie..
    9:12 - nawet przez moment nie ma dzwieku ze chlop wychyla z undera żeby zabic go w oknie i się chowa do lewej żeby go zabic..
    11:30 - rozumiem ze ktoś może znac off kąt na pick mida z konta żeby zabic kogos na piksel ale żeby wychylić tak dokładnie w celowanym na chlopa co jest już bliżej paczek to nie wiem czy to normalne 
    16:53 - tutaj mogl wiedzieć ze jest b odpuszczone ale jak dla mnie wiedział ze drugi chlop stoi na wejściu do kuchni po czym wpuscil teammate żeby ten typ go zabil po czym on refraguje..
    23:53 - no tutaj chyba nie było slychac momentu na podstawie którego chlop wcelowal się w typu na skrzynce przy rampie 
    32:40 - no jak dla mnie nie normalny kill
    36:24 - Było wiele rundy w których idąc domek B wychylał raz w celowany jakby gość normalnie wybiegał na aucie, czy też po tym jak wskoczył na balkon tak teraz stał na zderzaku i on za każdym razem wychyla insta pikując pozycje gdzie chlop akurat jest
    36:55 - ostatni kill nie ma info ze jest drugi chlop przed kuchnia a on oczywiści wychal z celownikiem na typie

https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20250909-1917-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

7:35 - slyszal dwóch na midzie zabił jednego po czym nie slychac było gdzie drugi się przemiescil mogl przejść pod okno a on oczywiście patrzy prawo con
    14:28 - chlop na drewnie nie oddaje strzalu do nikogo a on się ponownie zatrzymuje jakby chciał najpierw wpuscic chlop z awp żeby typ go zabil a on na refraga..
    17:00 - chlop biegnie biegnie po czym nagle się zatrzymuje jakby wiedzial ze typ jest domek b wraca spowrotem short po czym nagle wcelowny jest domek B bo wie ze enemy wychyla

Tekki  

Decyzja 24h

Opublikowano

a już myślałem że tekki coś zrobi

2:52 cała ta runda b+ jak dla mnie

9:40 też mi się nie podoba, b+

12:18 XD b+

17:50 b+ ładne te ściany

26:00 głupie zagranie ale jeszcze jestem w stanie w to uwierzyć, tym bardziej, że jego teammate widział chłopa z krzesła, b-

28:10 najbardziej obv akcja z demka, b+

tyle wystarczy, dzięki za report!

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.