Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
11 `kab

Podanie na Admina - kabb~ | [CS 1.6] BF2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] BF2
  • Nick:
    kabb~
  • Imię:
    Krystian
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561198872984247
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    11kab
  • Staż na serwerze:
    Na tym brak, natomiast na FFA już spory.
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Jestem adminem FFA, w między czasie chętnie pomogę również w przy pilnowaniu BF2, pograć chętnie pogram również na tym serwerze ze względów sentymentu do klasycznych bfów. Poza tym myślę, że funkcje admina na dwóch serwerach można pogodzić, czy FFA czy BF
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Tak jak wspominałem we wcześniejszym podaniu spore. Za czasów świetności 1.6 admin oraz opiekun wielu serwerów. Wcześniej też funkcja admina na OM#2 tutaj, jeszcze przed rozpadem serwera ze względu na aktualizację CS2. Myślę, że doświadczenie spore. ;)
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Przepraszam, że dopiero teraz odczytuję ale powiem szczerze, że nie zauważyłem nawet -,- dzięki @ Lanek  za dopatrzenie hehe. A więc tak. Godzin nie masz i nie ma co się dziwić bo serwer stoi dopiero od kilku dni. Posiadasz Admina na FFA i domyślam się, że spełniasz swoje obowiązki i miejmy nadzieję, że spełnisz i je na BF2. Miło czyta się pozytywne opinie na temat serwera :) Za to, że długo czekałeś i za co serdecznie przepraszam wezmę ciebie w ciemno :)

Pamiętaj: Czas na zgłoszenie się po odbiór rangi i uprawnień na serwerze wynosi 2 dni

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.