Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DNIA(24).png.a1cfbe8c6bb4d73613e5b7ba7117eea1.png

W grze Euro Truck Simulator 2 (ets2) odwzorowano ponad 300 miast, ale wielu graczy nie wie, że część znaków drogowych, reklam i szczegółów w terenie to prawdziwe elementy z życia. Przykład: na autostradach w Niemczech i Francji możesz znaleźć realne tablice informacyjne i reklamy stacji benzynowych, odwzorowane 1:1 z rzeczywistości.

4a8dea2df55f45a0b0961485bcdc0fd0.jpg

Projektbeznazwy(15).png.0da5fb1da3f53a29fed49f89689f5bbd.png

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Mój ziomuś ma do tego taki sprzęt, jakby był zawodowym kierowcą 🤣🤣

Dla mnie osobiście takie gierki są nudne i podziwiam, że niektórzy potrafią spędzić nad tym cały dzień, a nawet noc 🤣

• Lubię to! 4
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Nie wiem co ludzie w tym widzą, dla mnie to gra na maksymalnie godzinę i potem wyłączam, bo się szybko nudzi.

• Lubię to! 2
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano
1 godzinę temu, SekusZ napisał(a):

Nie wiem co ludzie w tym widzą, dla mnie to gra na maksymalnie godzinę i potem wyłączam, bo się szybko nudzi.

Ja mam tak z simsami, ale i tak kupuje ciągle nowe dodatki. Buduje dom i zapominam o grze na miesiąc 

• Lubię to! 2
  • Haha 3
Opublikowano

Ja pochodzę z Białegostoku i specjalnie chciałem sobie odblokować moje rodzinne miasto, i wiecie co? Do du*y :p wgl nic praktycznie nie przypominało mojego miasta -,-

• Przykro mi 3
Opublikowano

Najlepsze wrażenia są na Promodsie, mapa jest zmodyfikowana, Polska i inne kraje są bardziej rozbudowane. Niestety do tego potrzebne są  DLC 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.