Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Blaszka
Opis sytuacji: Co tu pisać w linku co podałem jest wszystko, miało byc ogarnięte a jednak nie jest, a jak mówiłem nie zostawie tego tak.
Powód: Pwód? Sam sobie jakieś swoje chorepowody wymysla i banuje a potem gada, że to na polecenie kogoś tak ma dawać bany...
Dowody: http://katujemy.eu/index.php?/topic/7989-skarga/
Czego oczekujesz?: Jak danio napisał degradacja admina i zawieszenie UBT.

P.S Danio miałeś ogarnąć bo tak napisałeś a zostawiłeś to jednak ja o tym pamiętam i nie popuszczę ;) Będę dożył aby został ukarany.

Opublikowano

Prosiłbym o ostateczny werdykt, czy gracz jest odpalony, czy nie. Demko w dziale zgłoś czitera czeka na sprawdzenie, musimy rozwiązać ten temat raz a dobrze, bo mniej, więcej co miesiąc jest problem z bykiem

Opublikowano

Nie rozumiem teraz, co Ty chcesz przez tę skargę niby osiągnąć? Sprawa została rozstrzygnięta już w poprzednim temacie, jakbyś nie widział- Ty dostałeś UB, a @blaszkaBiceps dostał zakaz banowania Cię tak po prostu, z powodami wyjętymi z d***, więc w czym rzecz?

@blaszkaBiceps nie zostanie zdegradowany, ani zawieszony w funkcjach, bo nie ma nawet powodu/powodów, żeby coś takiego miało miejsce. Od ostatniej akcji Blaszka nie zrobił nic, czego nie powinien, spisuje się jak należy.

Nie widzę żadnego sensu w napisanej skardze, przecież jest identyczna, co do rozstrzygniętej sprzed 5 dni, ponadto brak świeżych dowodów / zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.