Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Patataj125

Odwołanie od bana - veqaro 50fps peek katujemy.eu | MIRAGE #4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    veqaro 50fps peek katujemy.eu
  • SteamID:
    76561199810649428
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Data:
    02.09.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

A więc dostałem bana i nie wiem za co. Jedyne co robilem to gralem jak normalny gracz. Prosze o wytłumaczenie 

Opublikowano

1 godzinę temu, Patataj125 napisał(a):

A więc dostałem bana i nie wiem za co. Jedyne co robilem to gralem jak normalny gracz. Prosze o wytłumaczenie 

A więc tak, może i grałeś normalnie aczkolwiek twoje ciągłe skoki moim zdaniem wskazywały na autobunnyhop'a 

(Pliki z demka są zbyt duże i nie mogę ich wkleić, dlatego podaje nazwę demka)

1.  auto-20250902-1503-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem 

↑ (02.09.2025 godz. 15:03)

2.  auto-20250902-1534-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem

↑ (02.09.2025 godz. 15:34)

Demko numer 1:

-  0:22-0:30 ciężko stwierdzić,ponieważ każdemu co jakiś czas się uda coś takiego skleić 

-  1:30-1:40 ta sama sytuacja co wyżej, co nie zmienia faktu że takie skoki w twoim przypadku to norma na tych demkach

- 3:00-3:09 każdy skok siada i bez problemu "boostuje" ciebie

(mogę tak naprawdę opisywać tak każdą runde, ponieważ w każdej rundzie pojawia się ta sama sytuacja tz. każdy skok siada idealnie oraz dodaje boosta do tak jakby "dalszej odkległości", aczkolwiek często widać w twoim wykonaniu bunnyhopa trzymając klawisz "w" co już wskazuje na swego rodzaju "wspomagacz" i poniżej podam tego typu sytuację:

- 3:52-4:00

- 4:40-4:47 dokładnie widać skoki na zasadzie"trzymanie w"

- 5:02-5:07 dokładnie taka sama sytuacja jak z czasu 4:40-4:47

- 5:25-5:36 znowu sytuacja,w  której graczowi wychodzi idealnie każdy skok

- 9:37-9:43 znowu sytuacja na zasadzie "idealny każdy skok"

-11:1-11:09                             -II-

- 12:18-12:18                          -II-

- 16:04-16:10 znowu sytuacja,w  której każdy skok wychodzi idealnie pomimo niedokładnych stref

- 29:50-29:57 znowu tego typu sytuacja, jaką opisałem wyżej

- 29:58-30:07 również kolejna sytuacja, w której każdy skok wychodzi perfekcyjnie pomimo złych/niedokładnych stref 

demko numer 2:

- 0:17-0:20 sam nie wiem co mam do tego dodać, sytuacja jak każda czyli strefy niedokładne a bh wraz z boostem odległości idealny

- 1:07- 1:15 nic dodać nic ując 

Podsumowując. Tak naprawdę mógłbym opisywać każdą rundę dokładnie, aczkolwiek moim zdaniem nie ma to sensu, ponieważ dokładnie widać na demkach co się dzieje i o co mi chodzi. Widać często skoki na zasadzie trzymania "w" oraz boost przy każdym skoku a jest ich dużo. Jeżeli  się mylę, to mega szacunek ode mnie za te skoki.

stau  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.