Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kiedyś dostałem bana na jednym serwerze za czity, były to ssy. Jako iż potrafiłem się wtedy obsługiwać już programami graficznymi to przerabiałam zdjęcia. Czy z punktu waszej osoby po tych ss'ach można zobaczyć że przerabiane? Po pierwszym rzucie oka nie, przyjżyjcie się dokładnie pracy, kto jako pierwszy wskaże dwa prawidłowe miejsca gdzie były modele, dostaje lajka - UBTeam coś dla was panowie, abyście sobie mogli zobaczyć na ile jesteście spostrzegawczy.

ybgghdzmt5so.jpg

Screen był brany z neta, nie szukajcie na necie spróbujcie waszych sił :) Czy uważacie, że ta przeróbka jest na dobrym poziomie? Ten post nie ma na celu ukazania, że popieram przerabianie zdjęć, lecz pokazanie jak łatwo jest nimi manipulować.

Ps.!!! Nie zwracajcie uwagi na model broni, na to można bardzo łatwo nałożyć teksturę, i będzie jak normalnie, bardziej mi chodzi o to czy dacie rade zauważyć nieprawidłowości :P

Opublikowano

Wystarczy otworzyc plik właściwości i sprawdzić datę modyfikacji pliku.

Opublikowano

Moim zdaniem na lewo od razu za wyjściem jeden, a drugi na kładce nad kurnikiem. 

Opublikowano

Akurat te SS nie były trudne do ocenienia znajdź jakieś lepsze, bo widziałem o wiele trudniejsze screeny. Tutaj widać jak się przyjży kilka detali i większość naszego teamu UB zgadła brawo panowie :D 

• 3 lata później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.