Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
piX

Odwołanie od bana - Jak zakisić ogóreczka? | ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Jak zakisić ogóreczka?
  • SteamID:
    STEAM_0:1:922167365
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    sejvik
  • Data:
    25.08.2025
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    chciałbym się odwołać do tej rozpiski bo to chyba jakaś kpina
    12:32- celownik śledzi po ścianie.

12:56 - wejście na b, wiedząc gdzie jest przeciwnik z CT, nie było go słychać, a namierzenie centralnie na niego po wejściu na B. (wyczekanie przed b aby załadować bron)

13:12- wyczekanie na przeciwnika z CT przy anarchii, wychylenie się aby wykonać strzał. INFO?

13:26 - centralny strzał przez siane w przeciwnika (ściana za gruba wiec nie ma ściągniętego dmg)

14:00- 15:00 - cala ta runda latanie po mapce "na luzie" idąc bezpośrednio na każdego przeciwnika. Info od Boga

14:15 - mimo, ze przeciwnik z CT jeszcze nie skoczył, banujący już sie odwrócił w stronę gali.

14:30 - praktycznie od razu namierzenie na przeciwnika z CT po wyjsciu z B.

15:00 - zabicie pierwszego przeciwnika z CT- ok. Drugiego nie było ani widać, ani słychać. - poszedł skan centralnie przez skrzynie????

15:22- centralnie skanowane w przeciwnika, jazda celownikiem po drzwiach, fullauto w momencie kiedy przeciwnik zaczął strzelać i zabierać dmg.
    12:32-rzucam granat ktoś dostaje dmg gdzie niby mam celownik mieć?
    12:56-bot podskakuje w bsie nie wiem czy tylko ja używam słuchawek oglądając to demko?
    13:12-paka tam leżała skoro obiegam całe b chyba mogę się spodziewać że ktoś będzie przy anarchii
    14-15-a jak mam grać na serwerze mam czekać na respie aż ktoś do mnie przyjdzie? chyba logiczne że biegam po mapie skoro robię to co rundę
    14:15- jak nie zeskoczył z gali skoro go słychać że biegnie w dolnym trupie i nawet nie spoglądałem na gale bo nikt z niej nie zeskakiwał
    15- przecież są strzały z ak i m4 to chyba logiczne że idzie 2 od ct
    15:22-skoro jest pokazywanie dmg to skanuje a to miałem czekać żeby tylko mnie skanowali? to czemu ludzie skanujacy na b nie dostaja banów na wasze rozumowanie
    polecam oglądnąć to demko z dźwiękiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.