Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
xscorpio

Odwołanie od bana - Martynka<3 | LOSOWE MOCE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Martynka<3
  • SteamID:
    76561198795266022
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    22.08.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Witam serdecznie szanowna administracje, otoz gralem sobie na innym koncie 4fun bo mi sie znudzilo grac na mainkoncie. Moze opowiem jak to bylo zrobilem sobie konto Martynka<3 bo nie ma w regulaminie ze nie mozna miec kilka kont, nie mozna tylko jak ma sie aktywna blokde badz jakiego kolwiek bana. Przechodzac do sedna sprawy gralem sobie juz ktorys dzionek nie mialem zadnych reportow, nawet juz kazdy widzial ze to ja Kenzy oprocz niektorych. Zagralem sobie dzis pogralem mape dwie albo trzy i po normlanym graniu sprawdzaniu sobie pozycji itp dostalem bana poszedlem sprawdzic na strone okazalo sie ze to perm (ban od adm Rossiego za powod wh). Mozecie przeanalizowac demko ale mowie wam od razu nie ma tam nic takiego, duzo gram w cs2 na swoim glownym koncie i czasem mam jakies takie luckyshoty, sluchawki tez mam i slychac w demku ktore bedzie sprawdzane z dzis ze stoje sobie w jungli jakis chlop tupta sobie na rampie, wiec stoje w tej wnece bo co mi zostalo mam widok na jungle cala. Chcialbym dostac tego ub poniewaz zalezy mi na tym aby nie miec zadnej aktywnej blokady na zadnym koncie.  Rowniez obiecuje ze nic nie mialem nigdy nie gralem na jakis czitkach bo nie chce psuc innym gry, ale to juz do sprawdzenia bedzie. Pozdrawiam i zycze milego dzionka Kenzy.

A co do tej sprawy to mam duzo klipow ale one sa z mojego glownego konta ale one pewnie nic nie dadza itp 

Edytowane przez xscorpio
Opublikowano

Po obejrzeniu materiału moja decyzja została za szybko podjęta. Mało dowodów potwierdzających.

Proszę o ub.

• Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.