Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
stau

"Czy masz jakieś osiągnięcia..." Pytanie na dziś 24/08/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osiągnięcia z podstawówki i liceum, w jakiś zawodach z piłki nożnej i piłki ręcznej. Parę złotych i parę srebrnych medali. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najlepszy bramkarz unihokej powiatowy w podstawówce, 3 bramki wpuszczone na 8 meczów. 

W jeden dzień w taekwondo wskoczyłem z białego aż na zielony pas. Zaliczyłem wszystkie układy i techniki po kolei. 

stau  

Syn znajomej mamy be like

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Sponsor
Opublikowano

Były jakieś tam zwycięstwa w zawodach w siatkówkę w podstawówce i gimnazjum, ale na tym się zakończyło.

• Lubię to! 6
Opublikowano

2 miejsce mistrzostw polski w kickboxingu 

• Lubię to! 3
  • Wow 2
Opublikowano

Skręcenie kolana podczas gry w kosza a pare lat później skręcenie drugiego kolana z pomocą kolegi. Jeszcze troche i bede jak mamon.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jako dziecko brałem udział w ogólnopolskim turnieju Kinder+Sport, docierając z drużyną do etapu wojewódzkiego.

• Inwestor
Opublikowano

Zdarzało mi się reprezentować szkołę w siatkówce i wygrać kilka turniejów. Od roku też poświęcam się jednej dyscyplinie sportowej, ale nie mam obecnie takich większych osiągnięć.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Potrojny mistrz szkoly w pilka halowa (3x najlepszy bramkarz), potem z klasa nizej podwojny mistrz szkoly w halowa (2x najlepszy bramkarz)

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.