Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
stau

"Jaki film, książka bądź..." Pytanie na dziś 18/08/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Żaden, mało oglądam filmów, a już taki, który by jakoś na mnie wpłynął to nie było. Książek nie czytam.

• Lubię to! 4
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Film jak Pani szła ciemną uliczką i napadło ją dwóch Panów, którzy zrobili jej :ShyHypers::twerkuj: Taki to miało na mnie wpływ, że sie ciemnych uliczek boje, więc albo ich unikam albo nie wychodze z domu po zmroku. Tak w tej bajce też były smoki...

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Wydaje mi się, że takiego największego kopa (na obecną chwilę w moim życiu) dała mi moja pierwsza książka o programowaniu - "Symfonia C++ Standard" od Jerzego Grębosza, która nakierowała resztę mojego życia w tym kierunku (IT), upewniła mnie w tym co faktycznie kocham i czym jestem zainteresowany/wręcz zafascynowany (~okres gimnazjalny, trochę przed wyborem dalszej szkoły); Nie jest to jakiś game-changer, który nagle sprawił, że jestem całkowicie innym człowiekiem, ale jest to książka do której lubię wracać i od której zacząłem kłaść większy nacisk na formę swojego spędzania wolnego czasu, poszerzania wiedzy w tym kierunku i tak dalej. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.