Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Smierc.

Odwołanie od bana - Śmierć. | ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Śmierć.
  • SteamID:
    STEAM_0:0:143988501
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    DOPE
  • Data:
    17.08.2025
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym dostałem bana, problem polega na tym, że nie wiem dlaczego i czy to czasem nie pomyłka :D
    W sumie to nie wiem o co chodzi, nie widziałem, żeby admin cokolwiek do mnie pisał. Grałem i rozmawiałem przez telefon, wiec możliwe, że troche zamulałem, ale do paki biegałem i cele robiłem, mógłbym nie słyszeć ze coś do mnie mówi, ale akurat ten admin mało mówi, a w sumie to nawet nic nie mówi, wiec prosił bym o rozjaśnienie sytuacji.

Powod bana: cl_lw 0
    Dlugosc bana: '1 dzien'
    Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:143988501'

—————————————————————————————————————————
    Ernesto Czekaware timed out
    k!LLa killed yoshi
    ZjaranyPawel killed Gory Wamac with ak47
    Kicked :"Zostales zbanowany, odwolaj sie na Katujemy.eu"
    Completed demo
Opublikowano

Witam, dostałeś bana za ten fragment regulaminu:

§1.5 Zakaz używania specjalnych komend (cl_lw 0 | cl_lc 0 | cl_minmodels | gl_monolights 1) ułatwiających grę.
§3.8 Używanie komend cl_lw 0 | cl_lc 0 | gl_monolights 1 - ban 24h -> 3 dni -> 7 dni. 

Ogólnie rozchodzi się o komendy typu zmiana recoila (lw oraz lc), te same modele (minmodels) oraz cienie (monlights) - tak stwierdziła administracja i takich zasad się (stety/niestety) trzymamy. 
Wystarczy, że zmienisz w configu wartość komendy "cl_lw" na "1" i będziesz mógł normalnie grać na naszych serwerach 1.6.
Za 24h wrócisz na serwer, w międzyczasie upewnij się, że spełniasz wymagania zawarte w regulaminie serwera CLASSIC DD2, aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. 
Ban sam w sobie jest regulaminowy, więc nie mogę Ci dać UB.
Pozdrawiam. o/

PS. Jeżeli nie wiesz, czy grałeś na cl_lw 0 czy 1, a chciałbyś to sprawdzić, możesz to zrobić w consoli lub na swoim demku POV - samemu lub podesłać je komuś z UBT na PW. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.