Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
no0re

Q&A no0re - Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O7azADV.png

linie068.gif

Pytania  @ SekusZ

1. Jak trafiłeś na sieć?

Dzięki bratu, @ lhu  zobaczyłem u niego sieć i jakoś tak wyszło że się szlajałem po serwerach mirage i jestem tu gdzie jestem 

2. Masz jakieś zwierzęta?

Nie posiadam, chodź chciałbym axolotla albo gekona lamparciego

3. Pracujesz czy się jeszcze uczysz?

Jestem godnym reprezentantem firmy Solid Security, ale uczę się dalej zaocznie

4. Twoje ulubione zajęcia poza serwerem i forum?

Dobre kino, koszykówka

5. Ulubiony film?

Prawdopodobnie "Skazani na Shawshank" ewentualnie cała seria "Bad boys"

6. Masz jakieś nałogi?

E-papierosy :uwu:

7. Chcesz aplikować na jakąś rangę, czy zostajesz przy tym co masz?

Na ten moment raczej nie, dalej mało kto mnie zna a poza tym to ciężko mi połączyć redaktora/admina om1/prace-szkołę i życie prywatne

linie068.gif

Pytania @ danki

1. Gdybyś był jutuberem to jaki content byś tworzył?
Prawdopodobnie z gry farming symulator czy innego ets2,

więc luźne symulatory

2. Co na grzale?
Gerberek jabłkowy, a na poważnie to kaktus gruszka 

3. Chcesz zrezygnować z funkcji admina OM1. Pisząc rezygnację, słyszysz roztrzaskującą się szybę w drugim pokoju. Poszedłeś to sprawdzić, ale wszystko oprócz rozbitej szyby wydaje się w porządku. Myślisz, że to tylko wiatr. Nagle czujesz lekkie ukłucie w łydce. Twój wzrok zaczyna się zwężać, a obraz świecącego monitora w ciemnym pokoju faluje. Upadasz na ziemię. Czujesz, że nie możesz otworzyć oczu, a jednak ciało zachowuje ostatki przytomności. Tarcie pięt rezonuje po twoim ciele, ktoś Cię ciągnie. Nagle czujesz lekkie uderzenia piętami i wiesz, że ściągają cię po schodach w dół. W końcu kompletnie tracisz przytomność.

Budzisz się w ciemnym pomieszczeniu z wieloma telewizorami CRT z tyłu. Wszystkie wyświetlają statyczny obraz. Przed Toba znajduje się też  monitor gamingowy, razem z klawiaturą i myszką. Jesteś uwięziony na krześle. Niezniszczalne zbrojenie z trytytek i szarej taśmy odebrało jakąkolwiek nadzieję na ucieczkę. W rogu kamera zaczyna się ruszać, a w raz z nią okropnie głośny pisk z głośników. Czujesz przez niego ból w uszach. Nagle przymilka, ktoś Ci mówi, że nie ma ucieczki, a jedyna szansa to zbanowanie 10 000 cheaterów na OM1.

Poznajesz ten głos od razu. To @  BlaDy*, próbujący ukryć swoją tożsamość, używając pustego kartonu z ręcznika papierowego jako modulatora głosu. Ale ta wiedza nie przyda się do niczego, nie masz przecież jak wezwać pomocy. Jedyny dostęp do internetu oferuje wejście na serwer. W grze nie możesz pisać ani zmieniać nicku.

Jak spróbowałbyś się wydostać i co byś robił w wolnym czasie?
(Chory jesteś) Raczej bym uległ presji wielkiego @ BlaDy* . W wolnym czasie od gry bym patrzył logi serwera :npc:

4. Maliny czy truskawki?

Malinki top

linie068.gif

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
41 minut temu, SekusZ napisał(a):

Epety tfu, już wolę zwykłego szluga. 🙂

Zbyt śmierdzi żeby go palić 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.