Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Ganel217

Odwołanie od bana - smufiez | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    smufiez
  • SteamID:
    76561199794875321
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    12.09.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

gram sobie normalnie cały mecz i nagle chce zagrac sobie na arenie 1vs1 po chwili dołączenia na serwer zostałem zbanowany za wh zobaczyme swojego demka i nic  nie widać ze mam wh.Jak mi nie wierzycie to zobacie demka

Edytowane przez Ganel217
Opublikowano

Witam, pomijając fakt że masz 146 godzin (na co nie przykładałem uwagi oglądając twoje demo), przygotowałem pare sytuacji, które  przemówiły do mnie że możesz grać nieczysto:

4:50 - wspierasz osobę ze swojej drużyny na rampie, po zabiciu już jednej granatem, wskakujesz na boxa patrząc się w ścianę pałacu, a tam idzie przeciwnik którego nie słyszałeś, zeskakujesz w stronę rampy oczywiście z flashem, nie rzucasz go i cofasz w stronę pałacu rzucając granata palącego, oczywiście ówcześnie słysząc granat

7:10 - Gracz "Szazam" miał moc pojawienia się na plecach przeciwnika, zabił osobę z twojej drużyny, wyciągnąłeś nóż i biegłeś a gdy tamten wyszedł zza rogu, zanim jeszcze strzelił do osób z twojej drużyny zrobiłeś zwrot i zacząłeś biec w zupełnie inną strone.

8:23 - biegniesz rzuciłeś smoke, nie słyszałeś przeciwników, wyciagnąłeś nade żeby rzucić go na rampe, ale przeciwnik przeskakiwał od ściany do smoke, a ty cofnąłeś i rzuciłeś nade w ściane, może źle to zinterpretowałem, ale na 100% nie było słychać kroków przeciwnika, a ty nagle cofnąłeś w lewo bez info.

Potem nie było sytuacji, które przykuły moją uwagę po stronie ct, natomiast:

20:55 - biegniesz peekujesz ale w trakcie zatrzymywałeś się nie na lewej stronie okna tylko przeciwniku w oknie który przechodził do prawej strony.

Potem schowałeś się, dwa razy po czym widząc, że przeciwnik przechodził do lewej ty wychodziłeś z celownikiem w prawą stronę (wówczas cię oglądałem i założyć mogę tezę, że to było wymuszone, choć pewny nie jestem)

24:19 - cała ta runda sprawiła mi wrażenie, że oglądam coś, co może być jednoznaczną oceną, wychylasz mida bez sprawdzenia łącznika (connectora) w stronę okna nikogo nie masz ale nie sprawdzasz do prawej tylko idziesz, skaczesz i wyciągasz kosę, przeczekujesz aż przeciwnicy wejdą i zejdą z connectora 1 oraz shorta 1 i wychodzisz na przeciwnika w oknie, którego nie miałeś prawa słyszeć, potem cofasz i peekując drugi raz (zaznaczam tutaj bardzo uważnie bo na 1 rzut oka tego nie widać) wcelowany w górę connectora celownik magicznie ci idzie tam gdzie mógłby być przeciwnik gdyby nie ściana, a potem idziesz dalej w okno wcelowany gdzie wcześniej tego nie robiłeś dochodząc do paczek na midzie.

Zakładam głównie, że albo jesteś próbującą się kryć osobą z wallhckiem, albo masz umysł do prześwietlania ścian, zaznaczyć tu chciałem że przez cały twój pobyt patrzysz się na ściany chodząc, celownik masz przez dłuższy czas na przeciwnikach przez ścianę. Oczywiście mogą to być przypadki, ale za dużo ich tu jest żeby poprzeć twoją tezę "nic nie widać że mam wh". 

Z poważaniem

stau  

Decyzja 24h

Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.