Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Dawids1654
  • SteamID:
    76561198256763953
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    09.08.2025
  • Mapa:
    cs_office
  • Opis sytuacji:

Grałem sobie normalnie, miałem natychmiastowe po strzale, widziałem że leci granat przez smoke'a więc go zacząłem skanować z ak47 i zabiłem go. Wygraliśmy runde i chwile przed następną zobaczyłem komunikat "Użytkownik Steam został zbanowany".

Opublikowano

link do demkahttps://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250809-2222-de_westwood-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
cala 11 runda
25:50 - nie wiedzial o nim, a mimo to w dziwny sposob patrzyl sie w jego strone. 26:00 tutaj go uslyszal wiec na 100% o nim wiedzial, a mimo to patrzyl sie losowo w inne miejsca jakby probowal sie kryc.
27:30 - ciagle patrzy sie na typa przez sciane
link do demkahttps://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20250809-2254-cs_office-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
12:50 - biegnie sobie po mapie nic nie sprawdzajac jakby wiedzial gdzie kazdy jest, zabija typa dalej nic nie sprawdza i biegnie sobie prosto na kolejnego 

Tekki  

Decyzja 24h

• Moderator
Opublikowano

11runda - to wygląda jakby miał po prostu moc wh, w innych rundach nie widzę nic tak oczywistego wskazującego na wh

25:50 - słyszał go jak biegał -b

26:00 - idk co zawodnik miał na myśli +-b

27:30 - wiedział, że tam jest przeciwnik ale czemu celował w sciane po srodku? +-b

12:50 ? -b

Jak dla mnie to tutaj jest za mało akcji na bana.

• Haha 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.