Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)

• Serwer:  
[CS 1.6] 4FUN

• Nick:  Dupny Qarzeł

• Imię:  Tomasz

• Mutacja głosu:  Tak

• Steam ID:  STEAM_0:0:92321529

• Status Prime:  Nie dotyczy

• Discord:  bountyboobs

• Staż na serwerze:  50h+ (dokładnej liczby nie znam, ale jestem aktywnym graczem)

• Dlaczego chcesz zostać administratorem?:  Na serwerze często brakuje admina w kluczowych momentach – gdy gracze zachowują się toksycznie, używają obraźliwych określeń, albo gdy pojawiają się cheaterzy.  
Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku i dobrej atmosfery, bo zależy mi na rozwoju tego serwera.

Mam doświadczenie jako admin na serwerze BF2, który – mam nadzieję – powróci w przyszłości również w sieci Katujemy.eu. Wcześniej miałem okazję pełnić funkcję admina także na innych serwerach.  
Znam wielu graczy, często grywałem z adminami takimi jak @ camelovy czy @  taczka .  
Moje doświadczenie może potwierdzić również @ Maciuś Pan , właściciel wspomnianego serwera BF2.

• Jakie jest Twoje doświadczenie?:  6–10 miesięcy jako admin

• Znajomość komend administratora:  Dobra

• Znajomość regulaminu serwera i regulaminu administratora:  Tak

Edytowane przez camelovy
Opublikowano

Nie gram akurat na 4fun ale mogę potwierdzić, że owy gracz jest na prawdę w porządku. Jest Ogarniętym, miły, pomocny i zna sie na swojej robocie. Był u mnie adminem na serwerze I dalej nim bedzie bo wracamy z projektem naszego serwera i bez wąchania go wezmę. Z resztą jestem z nim w stałym kontakcie na grupie msg. Brać można go śmiało i polecam go z czystym sumieniem :)

• Dzięki 1
Opublikowano

+Wiek

+Kilka razy Cie widziałem

+Doswiadczenie

Chetnie dałbym Ci szanse!

• Dzięki 1
Opublikowano

Przyjmuję na okres próbny.

Zgłoś się do mnie na discord - camelovy

Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.