Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (10 maj 2015 - 12:21 ) @Mr_Danio powiedz coś temu Little. żeby nie otwierał żadnych tematów w "Zgłoś czitera" szczególnie tematu byka. Niech sobie napisze nowy a nie za plecami kuźwa kontakty. default_large.png@  -=byku=- : (10 maj 2015 - 12:23 ) @blaszkaBiceps i zadne kontakty kurwa tylko napisanie "jedne kolega" to znaczy jakis chlopak a nie moj, widze nei odrozniasz ale wybavczam bo zjebem jestes i bedziesz... nei wkurwiaj bo dzialasz mi na nerwy bardzo dlugo photo-thumb-1223.jpg?_r=0@  Spr!t:D : (10 maj 2015 - 12:23 ) Dokładnie też mi się to nie podoba :D default_large.png@  -=byku=- : (10 maj 2015 - 12:23 ) @blaszkaBiceps a sam dudnes mwoil ze ma otworzyc temat bo ja poprosilem wiec stól pysk . default_large.png@  -=byku=- : (10 maj 2015 - 12:24 ) czytajcie ze zrozumieniem a nie kurwa photo-thumb-1223.jpg?_r=0@  Spr!t:D : (10 maj 2015 - 12:24 ) @-=byku=- jesteś skończonym palantem. Tyle co mogę o tobie powiedzieć. A za wyzwiska na SB dostaniesz bana xD photo-thumb-2052.jpg?_r=0@  blaszkaBiceps : (10 maj 2015 - 12:27 ) @Spr!t:D easy... już nie pogra :P photo-thumb-2344.png?_r=0@  Melon : (10 maj 2015 - 12:27 ) :siema: :siema: default_large.png@  -=byku=- : (10 maj 2015 - 12:28 ) @Spr!t:D to sb tez daj bo napsiales "skonczony palant" :) i nie strasz mnei banem bo za to nie ma , zapraszam do regulaminu sb :) photo-thumb-1223.jpg?_r=0@  Spr!t:D : (10 maj 2015 - 12:29 ) palant - to słowo określające, a ty użyłeś zjeb - bezpośrednio ;) Szkoda mi już klawiatury serio .... photo-thumb-1223.jpg?_r=0@  Spr!t:D : (10 maj 2015 - 12:28 ) Dla takich ludzi to ja nie wiem ... I on jedzie na zlot! Hahhaha jak tam bedzie cwaniakował to napewno po mordzie od kogoś oberwie jadę o 100 zł

Nick oskarżonego: Nie wiem kto mi dał na sb bana al;e niech się przyzna

Opis sytuacji: Widać na sb, chodzi o skarge na mnie odnosnie czitowania, blaszka się przyczepił że V@ otworzył temat nei wiedząc że dudnes sam na to wyraził zgode i powiedział że ma byc otwarty, on miał oceniać demko ale że poszedł do pracy ocenia inny chłop. A ty mówisz jako zwykły UBT co kto ma robic, skończ. Po drugie czytajcie regulamin za jedno/dwa wyzwiska to się daje warna a nie bana ...

Powód:

Dowody:

Czego oczekujesz?: Ogarnijcie tego blaszke raz pisalem skarge mówiliście że ogarniecie te jego zasady ale dalej to tworzy.

Opublikowano

Blaszka mógł nie wiedzieć o tym, że Dudnes kazał otworzyć temat...Dlatego skarga zostaje oddalona, a temat zostaje otworzony

Opublikowano

Ban został zdjęty parę minut temu przeze mnie. Bana nałożył ci Blanti oraz dał + 1, ja osobiście daje wam ostatnią szansę bo dałem ostrzeżenie przed banem i zamilkliście. Więc następnym razem każda spina z waszej strony zostanie ukarana dość solidnie mam nadzieję ze się rozumiemy. 

Co do twojego tematu w dziale Banów, napisałem tam coś i myślę że każdy się do tego zastosuje i sprawa wyjaśni się raz na dobre, a jeśkli chcecie się powyzywać TS3 zapraszam tam nikt wam nie broni się wyszaleć.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.