Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

3:36 - Strzały przed wyjściem 

9:19 - po zabiciu bota celownik wskakuje na lewo w wmodel za sciana 

12:40 - cala reszta magazynku idealnie po modelu przez sciane 

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Rozpiska od @  71.  z którą się zgadzam:

3:34; słychać jak biegną (kilku);
9:20; tu to samo, słychać, że biegnie kilku. Zabił jednego to najprawdopodobniej spodziewał się, że picknie następny;

12:40; widział jak wbiega, zwykłe skany (szczególnie, że widać dmg przez skana);

Ogólnie chłopak sobie pobiegał z krową to wiadomo jak to wygląda - masa ammo, skanowanie każdej ściany, strzelanie w każdy model (wali nawet w CT, to chyba na CODzie mają jakiś perk albo klasę, która może zrespić się na enemy respie albo działać jak szpieg z team fortress); Ogólnie nie widziałem czegoś niezwykłego. Wiadomo, sporo walenia w ściany, w takie mniej-więcej sensowne miejscówki. Może raz na całe demko miałem sytuację, w której musiałem się zastanowić nad decyzją gracza. Ogólnie strasznie mało, na bana tutaj nie ma praktycznie nic - ani z rozpiski admina, ani z całego pova. O aimbocie nie ma tutaj mowy, na wallhacka za mało. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.