Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
WieZu

Odwołanie od kary - WieZu | CoD Mod 301lvl #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    WieZu
  • SteamID:
    Nie mam
  • Serwer:
    CoD Mod 301
  • Nick admina karającego:
    Kolin
  • Data:
    01.08.2025
  • Mapa:
    cs_office
  • Opis sytuacji:

Miłego czytania i powodzenia

pisałem wiadomości prześmiewcze dotyczące tego, że klasy premium są zbyt OP, oraz pisałem miłe wiadomości do Admina Skolim który najwidoczniej ma kruche ego i sydrom wyższości bo kiedy ja napisalem "ez frajerze" dostałem bana na 30min za kulture.
    A mecz później gracz MesseM napisał do mnie "zamknij tą pizde już ziomek" to już można sie domyśleć, że to ja dostałem mute na 6h a ten gracz nawet ostrzeżenia. Więc tak za wiadomości typu "następnym razem ci sie uda" uznał to za prowokacje i bez ostrzeżenia dał mi mute. serwer jest stworzony stricte dla osób które zapłacą albo mają wystarczająco dużo wolnego czasu. nowy gracz jest dla nich botem, nie mogącym nic zrobić więc jak moge nie być zirytowany cała sytuacją skoro po x latach nie grania w CS 1.6 wbijam na jedyny żyjący serwer który jest P2W? 
    prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego odciszenia oraz nauczenia Admina, że powinno sie ostrzegać a nie dawać bany odrazu. Co najśmieszniejsze jestem pewny jakby gracz "Messem" nie napisał "zamknij pizde" to Mute bym dalej nie dostał. CS 1.6 był moim dzieciństwem z masą zabawnych ludzi a obecnie co widze to osoby które sie znecają nad nowymi graczami swoim Vipem i klasą premium. 

moje konwersacje pomiedzy graczami:

Paruwa: pierwszy raz na cod serwerze chlop
    [Szturmowiec - 59]  WieZu: otoz nie
    [Szturmowiec - 59]  WieZu: pierwszy raz na takim 

(tutaj coś mi odpisywali ale nie ma sensu tego pisać)

[Szturmowiec - 59] *DEAD* WieZu :  ale gralem z 10 lat temu lol

(kolejne nic nie wnoszące wiadomości) 

[Szturmowiec - 59]  WieZu: i amadeusz byl top
    [Szturmowiec - 11]  Paruwa: masz klase za darmo ze scoutem chyba
    [Szturmowiec - 59]  WieZu: a nie kup

[Szturmowiec - 59] *DEAD* WieZu :  ta pewnie jeden na milion dla biedako

(nie ma takiej klasy bezpłatnej)

(teraz te pseudo mocne wiadomości)

[Szturmowiec - 59] *SPEC* WieZu :  nie pojebalo mnie az tak zeby kupowac swoja wyzszos
    [Szturmowiec - 59]  WieZu: bo masz wiecej dmg z samego vipa
    [Szturmowiec - 59]  WieZu: + klasa premiu
    [Szturmowiec - 59] *DEAD* WieZu :  ez

(rozmowa pomiedzy adminem) 

[VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151] *DEAD* kolin :  skad takie placzki sie biorą
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  ale juz ci zdradzam sekret, z miejsca w ktorym nie trzeba
    wydawac kasy zeby byc lepszym
    [VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151] *DEAD* kolin :  no jednak ci to nie idzie

[VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151] *DEAD* kolin :  musisz chyba wydac
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  kto pise o grze?
    [VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151] *DEAD* kolin :  kazdy

[Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  kolinku drogi
    [VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151]  kolin: tylko ty w swoim swiecie
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: ta jakby nie moj placz to byscie nic nie pisali
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  nie musicie dziekowac za ozywienie serwera

[Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  oj kolinku
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  cos zle ci idzie
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: za malo kasy wydanej

[VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151]  kolin: wystarczy ze lepiej od ciebie :V

[VIP][Mnich (P) - 86]  Paruwa: vip mu sie konczy
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: a czaje
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: ooooo
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: grubo
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  czujesz sie wyzszy od 60lvl

[Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu : jakis poczatek

(jakiś gracz napisał że w koncu coś sie dzieje na serwerze) 

[VIP][AlreadyBroken] [Kameleon (P) - 128] [TOP2]*DEAD* YoGi? :  w koncu nie ma stypy
    jakis trol na serwie xD
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: ale tworzywo sztuczne i tak mi da ban

[Szturmowiec - 60]  WieZu: ez

[VIP][Mnich (P) - 86]  Paruwa: nie ma za co ci dac bana za grubosc portfela nie banuja
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: ufffff
    [Szturmowiec - 60]  WieZu: wczesniej dostalem za prawde

A TERAZ UWAGA BO ZA TEN BENGER DOSTAŁEM MUTE: 

[VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151]  kolin: ?
    [VIP][AlreadyBroken] [Kameleon (P) - 128] [TOP2] YoGi?: wiadomo cos kiedy reset
    [VIP][Wr3dne Dzieci] [Morderca (SP) - 151]  kolin: wrzesien
    [VIP][Mnich (P) - 86]  Paruwa: essa
    [VIP][AlreadyBroken] [Kameleon (P) - 128] [TOP2] YoGi?: danke

(wiadomość poniżej najwidoczniej była za mocna dla admina i jego kolegi)

[Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  kolinek musi sobie jeszcze ego naladowac

[VIP][ggez] [Weteran (SP) - 153] *DEAD* MesseM :  Zamknij ta pizde juz ziomek

[Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  oooo
    [Szturmowiec - 60] *DEAD* WieZu :  kultura

[VIP][AlreadyBroken] [Kameleon (P) - 128] [TOP2]*DEAD* YoGi? :  o wlasnie kiedy

[VIP][ggez] [Weteran (SP) - 153] *DEAD* MesseM :  Bo sie czytac tego nie da

[ DD2 ] WieZu | Blokada: Blokada Mikrofonu + Chat | Czas: 6 godzin | Powod: Inny

nie mam jak pobrać demka bo go nie ma w plikach (gram non steam) wiec kopiowałem wiadomosci w ktorych pisałem cokolwiek co może być powodem bana w danej mapie, prosze to docenić bo troche czasu to zajeło

chciałbym jedynie na końcu dodać, że według kolina dostałem bana za prowokacje. a kont widzenia zalezy od punktu siedzenia. jego wiadomości również są prowokujace. zero ostrzeżeń tylko pisanie "za mało wydałeś", "skąd takie płaczki sie biorą" itd. 

Edytowane przez WieZu
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

bana za kulture dostałeś wcześniej na snow  po wiadomosciach "I ch*j ci w dupe ez frajerze" mozna spokojnie sprawdzic w logach. a także całe rozmowy, które odbywały się na serwerze a nie tylko te które sobie wybrałeś. Weszły skargi na Ciebie na u@ o prowokacje, twój styl pisania odebrałem tak samo, więc dostałeś za to mute. 

Opublikowano

https://ibb.co/C3HCY4X4   nie wybrałem sobie tych rozmów, tylko do nich miałem dostep

skoro wiadomości były prowokujące to klan "jebać legie" nie jest? nick "frajer oficjalnie" również to normalny nick? twoje pisanie, że za mało wydałem również nie jest prowokacja? a może pisanie o tym skąd sie biorą takie płaczki też jest normalne? jesteś adminem, powinieneś zachować gram spokoju, a nie odpisywać mi w takim samym tonie po czym dać mi mute bo twojemu koledze to sie nie spodobało. 

+ to nie ty powinieneś rozpatrywać moją sprawe skoro do ciebie mam problem bo to logiczne, że napiszesz wszystko, żeby tylko pokazać, że masz racje. 

NAJWAŻNIEJSZE 

za zwyzywanie cie od frajerów dostałem bana więc odbyłem swoja kare także to nie powinno sie łączyć w żadnym stopniu do mojego mute. bo po banie już przestałem cie wyzywać, jedynie sie z ciebie śmiałem bo mam do tego prawo, to moje zdanie. nie obraziłem cie ani razu później. 

Po za tym o ile mi wiadomo to jak coś ci sie nie spodobało w moich wypowiedziach to powinieneś mi to napisać PRIV, żeby wyskoczyło mi na środku ekranu żebym sie uspokoił a nie prowadzić ze mną rozmowe w której też nie zachowałeś sie jak na Admina przystało. bardziej na osobe która ma władze i myśli, że wszystko może jak jej coś sie nie spodoba. 

a tutaj na samej górze jest ta przepoteżna wiadomość za którą dostałem bana:

https://ibb.co/9mT7SZ0H

licze na to, że inny Admin przeczyta moje odwołanie niż urażony Kolin bo takie rozpatrwanie sprawy nie ma sensu. chyba, że mamy sie tylko przekrzykiwać. 

Godzinę temu, kolin napisał(a):

Weszły skargi na Ciebie na u@ o prowokacje

co to jest u@ bo na stronach o skargach żadnej skargi o mnie nie widze. 

Godzinę temu, kolin napisał(a):

twój styl pisania odebrałem tak samo, więc dostałeś za to mute. 

Za to twoje wiadomości nie były prowokujące? 

wracajać do mapy snow 

typie miałeś ponad 100fragow gdzie reszta twojego teamu miała po kilka, znecałeś sie nad niskolevelowymi osobami a po tym jak w końcu udało mi sie ciebie zabić to ci napisałem prawde i odrazu "ban" 

gość ma Admina, Vipa i premium klase, rozwala każdego kto jest nowy na serwerze albo nawet nie nowy ale nie ma dziesiątek godzin i wszystkich innych dodatków i ma problem bo ktoś po zabiciu napisał mu krótką obrażającą wiadomość. Godności nie kupisz 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Ban już dawno minął i do tego jest krótszy niż 30 minut więc nie będę go rozpatrywał.

Jeśli uważasz, że ban nie jest słuszny to napisz skargę w odpowiednim miejscu.

• Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.