Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Ja z moze nie z problemem, ale z sugestia.

Moze jakos polepszyc funkcje przenoszenia exp'a bo teraz jest malo czytelne. Mianowicie nie ma wyboru z jakiej klasy na jaka przeniesc.

Wykupilem usluge, chcialem przenisc exp ze skrypto na dezertera, wpisuje /przenies i wyskakuje tylko menu wyboru klasy. No to wybralem skrypto bo z niech chcialem przenisc, aczkowlwiek na nia mi przenioslo z dezertera. Nie wiem moze ja jestem z glupi na takie prosta rzecz, ale troche wprowadza w blad wedlug mnie.
Mozna byly by to ulepszyc, albo dodac to info jeszcze na serwerze po wybraniu komendy, bo jedno info na sklepie to malo.

Edytowane przez BaQStiC
  • Dzięki 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

W sklepie jest napisana instrukcja bardzo wyraźnie, a ponieważ zakup transferu expa można dokonać tylko i wyłącznie z poziomu web, nie skupialiśmy się na tym, aby rzetelnie wprowadzić informacje na serwer. Dzisiaj będę dodawał kilka zmian na COD’a to przy okazji dokonam kilku zmian w transferze, aby precyzyjniej było to opisane nawet z poziomu serwera. 

Edit.

@ BaQStiC

Przebudowałem plugin, od teraz zmiana powinna być dużo łatwijesza

changelog - 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.