Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
stau

"Jaka jest według..." Pytanie na dziś 28/07/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że Sons Of The Forest. Gierka po wyjściu miała fajny skok popularności ale po 3/4 miesiącach totalnie ludzie zapomnieli o niej, mówili, że jest słabsza od 1 itp. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano
30 minut temu, Laureanka napisał(a):

CS Source w sumie chyba mało popularny, dużo ludzi w ogóle zapomina, że taka odsłona istnieje.

Zgadzam się, bardzo fajny tytuł - nie wiem dlaczego praktycznie niegrywalny (przynajmniej w Polsce).

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zdecydowanie wszelkie Aimlaby/Kovaaks'y - mają niesamowite community, które skupia się na szlifowaniu wyników, zagłębiają się w wszelkie mechaniki i techniki, których zwykły zjadacz chleba nawet nie zna, bo w grach FPS jesteśmy strasznymi troglodytami z jednym/dwoma typami strzelania na krzyż. Jest to coś bardzo popularnego za granicą (prosty przykład - Voltaic), nie wiem dlaczego w Polsce jest to w takich powijakach. Od wielu lat bardzo aktywnie bawię się w różnego rodzaju testowania myszek (rozmiar, kształt, sensor, switche), podkładek (speed, control) czy chwytów i jako forma spędzania wolnego czasu bardzo polecam, można się dużo fajnych rzeczy nauczyć. Taki CS, tylko nastawiony na Twój rozwój aima i kontroli myszy, tutaj team nie wycarruje. ^^

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Star Wars Battlefront 2, gierka z 2017 roku a przebija nowe gierki multi grafiką, bardzo małą ilością błędów a nadal jest mało ogrywana.

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.