Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    świński ryj
  • SteamID:
    STEAM_0:1:29335513'
  • Serwer:
    CLASSIC
  • Nick admina banującego:
    dope
  • Data:
    27.07.2025
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Najpierw dostałem kicka za to, że w kontekście żartów z innymi graczami, napisałem "admini też latają odpaleni". Oczywiście wielki pan władca dope stwierdził, że działam na szkodę serwera. Jakoś jego kolega, też admin Uniwersalny, mógł sarkastycznie odpisać coś typu "oczywiście", bo to był oczywisty żart sytuacyjny. Wróciłem na serwer, zapytałem o co chodzi, a typ mi odpisuje i pyta "coś jeszcze chcesz dodać?" Powiedziałem przez mica "rozpłacz sie ku**a" i dostałem bana za PROWOKACJE xD Co to są za teksty, CHCESZ COS JESZCZE DODAĆ? TO jest właśnie prowokowanie! Gość od dłuższego czasu ma do mnie jakiś problem, byle gó**o jest idealna okazją, żeby mnie zbanować. Kilka minut wcześniej, typ pisze na czacie teksty typu "twoja stara" ale nawet kicka za to nie dostaje, ale ja za tekst o odpalonych adminach już tak, przecież to jest cyrk! Jak tak bardzo wielkiego pana wladce zabolało, to trzeba było napisać, a nie od razu kickowac, to po pierwsze. Po drugie, sam prowokuje, żeby pod byle pretekstem banować. Róbta z tym co chceta, ale to jest po prostu cyrk. Tyle mam do powiedzenia.

Mały Edit, bo jaśnie pana naubliżałem na forumowym czacie, to mi doklepał na 2 dni xD

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 1 dzien , 10 godzin , 27 minut i 15 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : świński ryj 
[AMXBans] ' PROWOKUJESZ PO RAZ KOLEJNY/ Obraza po banie. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ https : 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 29335513 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 83.29.72.156 ' 

To chyba nie miało miejsca na serwerze nie ?

Edytowane przez WYTRYSK
Wr3dnyy  

Witaj drogi użytkowniku, prosiłbym abyś  opisywał prawidłowo serwer, na którym otrzymujesz bana.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano (edytowane)

Za to, co napisałeś, dostałeś KICKA „Działasz na szkodę serwera/Ostrzegam”. Po czym wracasz i rzucasz jakieś głupie teksty „rozpłacz się”, uznałem to za prowokacje. Mało tego, widniejesz już w bansie.

Jesteś osobą prowokacyjną, @Admin Classic potwierdzili to, jak składałeś podanie. Dostałeś TYLKO kicka i cyrk to jest to, co ty piszesz, bo po kicku nie potrafisz się ogarnąć.

raz.png

No i POV od 10:30

megawrzuta.pl/26b6soph

Edytowane przez DOPE
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, DOPE napisał(a):

Za to, co napisałeś, dostałeś KICKA „Działasz na szkodę serwera/Ostrzegam”. Po czym wracasz i rzucasz jakieś głupie teksty „rozpłacz się”, uznałem to za prowokacje. Mało tego, widniejesz już w bansie.

Jesteś osobą prowokacyjną, @Admin Classic potwierdzili to, jak składałeś podanie. Dostałeś TYLKO kicka i cyrk to jest to, co ty piszesz, bo po kicku nie potrafisz się ogarnąć.

raz.png

Ale co ty wyjeżdżasz tutaj z jakimiś potwierdzaczami człowieku, odnoś się do konkretnej sytuacji o której jest rozmowa, to po pierwsze. Po drugie, dlaczego nie odniesiesz się do innych wątków, dlaczego nie wkleisz screena, jak typ sypał tekstami "twoja stara" i nie dostał nawet kicka. Wspomniałem o tym. Ta twoja "władza" działa bardzo wybiórczo. Bany na tym serwerze dostaje tylko od ciebie, tylko nie zawsze chciało mi się pisać skargi. Wczorajsza sytuacja to jest przegięcie i nadużywanie "władzy", jeżeli można to tak nazwać, bo to tylko gra. 

No po obejrzeniu demka, jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nadużywasz "władzy" i t ty prowokujesz, nie ja

Aha, niech każdy obejrzy CAŁE DEMKO, żeby był pogląd na całą sytuację! a nie od 10:30

Edytowane przez WYTRYSK
  • Junior Admin
Opublikowano
7 hours ago, WYTRYSK said:

Aha, niech każdy obejrzy CAŁE DEMKO, żeby był pogląd na całą sytuację! a nie od 10:30

W tym temacie tylko ogarniam czy ty zasługujesz na bana i tyle. Wiesz, że za nic on nie jest (co też demko potwierdza) więc temat zamykam i ban zostaje.

Jeśli uważasz, że admini traktują wybiórczo osoby na serwerze i się na Ciebie uwzieli to napisz na nich skargę. Dział ubt od tego nie jest.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.