Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    pudzian
  • SteamID podejrzanego:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199317872333/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    25.07.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Rodzaj cheata:
    aimlock
  • Link do demka:
  • Dowody:

Większość akcji oglądam w 1/4 ze względu na to, że łatwiej wychwycić przeskoki celownika

1:25 - full flash i lock celownika jak przeciwnik pojawił się na ekranie dopóki się nie schował
    1:44 - celownik jakby przykleił się do przeciwnika zeskakującego z drewna na tetris i po wychyleniu pod schodami już celowanie normalne + głowa strzelając obok modelu
    1:47 - lock celownika na wysokości głowy i znowu oderwanie go
    3:05 - celuje normalnie, aż przez fireboxa aimlock sztywno lockuje się na chwilę na głowie i widać wyraźny przeskok przy 1/4 prędkości
    3:25 - głowa obok modelu i przeskok celownika po fragu na głowę
    10:00 - ciekawa akcja, strzał z awp miał być do kolegi na blisko poleciał praktycznie w uciekającego na midzie, kolejny z deagla zlockował się na gościu w connectorze, mimo że to były łatwe strzały to coś mu zablokowało celownik (XD)
    11:30 - pytanie jak zabił gościa, którego nie miał na ekranie, a kolejnego celując obok? XD
    15:03 - strzela do gościa w pałacu i odwracając się kolejny raz przy modelu za ścianą, dokładnie przy schodach, celownik zadrżał
    18:16 - mając tylu teammate'ów na A spogląda 2 razy na drewno jakby na przeciwników w pałacu
    23:50 - W 1/4 przy zeskoku gościa na kanapkę drgnięcie celownika, później strzały ze schodów, a celownik ściągnięty na typa pod schodami i oderwany w górę, dalej kolega z kanapki podchodzi, a celownik leci za nim przez smoke'a
    25:16 - kolejny lock celownika idealnie na model przez ścianę
    25:36 - i znowu drżenie celownika po najechaniu przez ścianę na przeciwnika
    28:47 - znów obracając się przy modelu w oknie szarpnął celownik, chwilę później na wychylającego zza palących też szarpnął celownik
    29:44-29:50 - znów przy modelach na 1/4 szarpie celownik, później przy wychyleniu szarpnięcie na przeciwnika pod schodami
    31:04 - kolejny lock na przeciwniku w dżungli przy obracaniu się
    32:07-32:14 - na koledze z ct lockuje celownik 2x i odrywa
    33:00 - schody znowu drgnięcie
    34:18 - wszystko wygląda normalnie dopóki nie zbliżył celownika na przeciwników pod schodami, drgnięcie celownika
    35:24 - znowu drgnięcie, tym razem oderwał celownik, dlatego takie nienaturalne machanie lewo/prawo

Podsumowując: Nie obejrzałem całego dema, ale wypisałem dość dużo czasówek i myślę, że ktoś z ubteamu nie będzie musiał nawet całości oglądać, praktycznie w każdej rundzie po najechaniu blisko przeciwnika przez ścianę celownik drży i widać to najlepiej w 1/4 prędkości, w normalnym tempie rozgrywki nie widać tego gołym okiem, więc dobrze, że mamy demka ^^ Kolega postarał się nad dobrą konfiguracją i nawet vipa zakupił, ale to nic nie zmienia, trzeba wyplewić chwasty z serwera, nie pozdrawiam takich graczy i mam nadzieję, że są banowani na wszelkie możliwe sposoby żeby nie wrócić na serwerownię z nowym kontem

stau  

Decyzja 24h

• Moderator
Opublikowano

1:25 -b

1:44 -b

1:47 -b

3:05 -b

3:25 -b pewnie wina demka

10:00 no to wygląda dziwnie +b

11:30 tu też wsm nie wiadomo czy to nie przez demko torche +-b

15:03 -b

18:16 e +-b

23:50 a gdzie indziej miał się patrzeć? -b

25:16 takie +-b

25:36 ? -b

28:47 -b

29:44-29:50 ??? -b

31:04 -b

32:07-32:14 -b

33:00 -b

34:18 -b

35:24 -b

Jak dla mnie czysty.

• Junior Admin
Opublikowano

1:25 - meh B-
1:44 - B-
1:47 - B-
3:05 - lekko szarpnęło B+/-
3:25 - Demka w cs2 mają lekkie opóźnienie (szczególnie na om1), imo mieści się to w normie B-
10:00 - oof B+
11:30 - to samo co w 3:25 B-
15:03 - podobnie jak 3:05, ale nieco słabiej B+/-
18:16 - patrząc na to, że trzeci raz coś takiego widzę (3:05 i 15:03) to obstawiam, że celowane jest po ścianach, żeby zobaczyć czy celownika nie przytrzyma (takiego typowego wh to z tego dema póki co nie widzę więc możliwe, że to zastępuje ziutowi wh) B+
23:50 - może i to, że celownik miał akurat na modelu na tetrisie przy cofaniu to jeszcze da się wytłumaczyć - tak się nie da wytłumaczyć, że widzi, że strzały są ze schodów, a po 2-3 strzałach zaczyna strzelać pod nimi akurat jak ktoś przebiega i nie ma prawa o nim wiedzieć po czym jak się model schował to odpuścił strzelanie tam i zaczął celować znowu na schody B+
25:16 - kolejny lock celownika idealnie na model przez ścianę
25:36 - znowu to co opisałem w 18:16 B+

Tyle mi wystarczy. Możliwe, że te strzały za model też były spalone, ale tego nie jestem w stanie określić z demka z om1. Ban dodany.

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.