Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    spokotyp
  • SteamID podejrzanego:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199878248757/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    25.07.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Rodzaj cheata:
    aimlock/trigger
  • Link do demka:
  • Dowody:

2:40 - strzelanie obok, a głowy siadają
    3:56 - dziwny ruch celownika w prawo jakby wiedział, że przeciwnik wybiega i nie trafi na pixel
    4:02 - widzi przez model sojusznika? strzał idealny jak przeciwnik wychylał, mimo że go nie widział
    6:50 - sztywne przeskoki obok modeli
    8:08 - celownik lockuje się na 1 z graczu, przed wychyleniem przeskakuje na tego po prawej, po wychyleniu wraca na tego po lewej, którego nie widział w ogóle
    11:05 - trochę szaleje celownik, jakby nie do końca wiedział na kogo ma się wcelować
    16:26 - głowa całkiem nie celując w gracza + przeskok celownika za torem lotu hitboxa
    16:32 - kolejna głowa celując obok całkowicie
    19:20 - tu nic podejrzanego, pokazanie jak kolega strzela na "czysto"
    24:07 - kolejna głowa z celownikiem obok gracza
    25:14 - chyba cheat zawiódł, bo przeskoczył celownik na gościa w dżungli i szybka reakcja kolegi żeby wrócił do pozycji normalnej
    26:47 - to też według mnie nienaturalny ruch, widział, wcelował się, więc skąd ten ruch w prawo myszką?
    27:15 - aimlock ześwirował, były normalne strzały i nagle jakieś machanie lewo/prawo po strzale
    32:58 - przeskok celownika blisko przeciwnika na rampie, dalszy duel z rampą mega dziwne wcelowywanie się
    37:40 - to zostawiam do oceny, według mnie nie widać tu przeciwnika, a i tak oddał strzał + reakcja mega szybka względem reszty
    38:31 - sztywny przeskok celownika na środek modelu, po fragu powrót do wcześniejszej pozycji, kolejny frag zatrzymanie celownika na modelu i przeskok do poprawnego "flicka"
    38:40 - celownik obok głowy, siada głowa z awp

Podsumowując: Kolega jest nowym graczem, patrząc na movment i strzelanie bez wspomagania to ciężko mu nacelować na kogokolwiek i reakcja daje wiele do życzenia, myślę, że ma aimlock pod przycisk i wychodzi to w niektórych sytuacjach, aimlocka ma tak skonfigurowanego żeby tylko pomagał "przybliżyć" celownik obok gracza stąd takie niedokładne przeskoki celownika czasami, ale przy awp widać perfidnie jak lockuje mu celownik, dodatkowo duża ilość trafionych głów nie celując w ogóle w model 

stau  

Decyzja 24h

Opublikowano

2:40 b+

3:56 b-

4:02 b+-

6:50 b+

8:08 b+

11:05 b+ forsaken ahh

16:26 b+

16:32 b+

19:20 dzięki za kluczowy dowód, b-

24:07 w porównaniu do reszty jestem nawet w stanie to zobaczyć, b+-

25:14 to mój faworyt, b++

Tu już chyba mogę zakończyć, każdy wie o co chodzi. Dzięki @ iNyols  za report.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.