Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] CLASSIC DD2
  • Nick:
    Mads Polska
  • Imię:
    Arsix
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:921404377
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    tak- w tym tygodniu tworzę nowe konto więc potwierdzę nick docelowy :)
  • Staż na serwerze:
    Na classicu może miesiąc, gram tylko tutaj bo miałem długą przerwę ale jestem praktycznie codziennie
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Zawsze byłem adminem na serwerach, nie trawię chaosu i mega dbam o porządek + znam już mnóstwo osób na classicu. W miesiąc wskoczyłem na 33 miejsce rankingu i mam ambicje być w top10 przed końcem lipca codziennie pokonując kilka pozycji
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Wysokie, w starych czasach na non-steamie mylono mój skład z pentagramem
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Widziałam gracza może kilka razy ale uważam że jest mega pozytywny.

+ Dojrzałość 

+ Spostrzegawczość 

+ Zgłoszenia 

+ Wiek 

- Nie widziałam twojego konta steam, być może grasz na niewidocznym 
- krótki staż
- Konto dopiero założone na forum, 

Myślę że moim zdaniem można dać graczowi szansę  i się dać wykazać.

Edytowane przez Barbie Girl
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Uniwersalny Żołnierz napisał(a):

Z racji tego iż bywam w godzinach porannych/do południa to gracza nie rozpoznaje, co nie skreśla go z szansy na Admina. 

Mogę zdać się na zdanie @  Barbie Girl  i po prostu zaufać. +++

Siemka Żołnierz, ostatnio chwile ze sobą graliśmy, ale to miało miejsce faktycznie w godzinach popołudniowych.

Od tygodnia gram często między 9-12 w 2-3 turach i faktycznie się nie widzieliśmy, ale jeśli bywasz w tych godzinach to pewnie niedługo zaczniemy się mijać :) 

5 godzin temu, Barbie Girl napisał(a):

Widziałam gracza może kilka razy ale uważam że jest mega pozytywny.

+ Dojrzałość 

+ Spostrzegawczość 

+ Zgłoszenia 

+ Wiek 

- Nie widziałam twojego konta steam, być może grasz na niewidocznym 
- krótki staż
- Konto dopiero założone na forum, 

Myślę że moim zdaniem można dać graczowi szansę  i się dać wykazać.

'- Nie widziałam twojego konta steam, być może grasz na niewidocznym ' - tutaj nie wiem czy dobrze rozumiem, bo steam działa u mnie normalnie i przy wpisaniu 'status' w konsolę łatwo pozyskać jego numer :) Jeśli trzeba coś doprecyzować to prośba o info i będziemy działać :)

'- Konto dopiero założone na forum' - pełna prawda, przyznaje, że nie znałem tego wymagania więc nie od razu założyłem konto na forum ale ma to pełny sens dlatego nadrabiam ile się da :) 

Jedno chcę Wam obiecać - mam za dużo lat i doświadczenia w różnych dziedzinach żeby zrobić tutaj bałagan i przyczynić się negatywnie do prowadzenia serwera czy aktywności na forum. Mam też na tyle lat, że jeśli nie dałbym rady czasowo, albo zmieniłby mi się priorytety to prędzej sam dam Wam znać aniżeli będziecie musieli specjalnie interweniować. Uważam jednak, że są momenty na serwerze (praktycznie codziennie odkąd na nim przebywam) które wymagają reakcji i boli mnie fakt, że te osoby psują przez godzinę czy dwie klimat gry i uprzykrzają innym życie. Zgłosiłem pierwszą osobę na forum wczoraj, bo już nie wytrzymałem a nie chciałem się wystawiać za mocno przed orkiestrę we wcześniejszym okresie bo zostawiłem to osobom bardziej kompetentnym na serwerze + adminom. 

Podsumowując, polecam się i chętnie pomogę :) 

Edytowane przez Mads Polska
  • Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.