Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko wszystkim, stwierdziłem, że po godzinach spędzonych na Classic'u 1.6 ja też się tutaj z Wami przywitam, a co mi tam :) W ramach szybkiego briefu, 35 wiosen za mną, w cs'a zacząłem latać mając lat 15 i siedziałem na międzynarodowych serwerach grając na tyle długo, że klanówki jechaliśmy z kolegą 2 vs 6 ale zjadało mi to całe życie :) Nie poszedłem oficjalnie w gaming jako plan na życie, dlatego pewnego dnia wróciłem do domu ze szkoły i nie włączyłem steama. Tak wiem- nagły detox nie jest najlepszym rozwiązaniem na pozbycie się nałogu, ale jednak zadziałało skutecznie, bo przez kolejne 15 lat rozwijałem różne spółki na 3 kontynentach i przyznam szczerze, nawet specjalnie nie myślałem o gamingu..... aż do tego roku kiedy w jednej z firm uruchomiłem tą inicjatywę jako sposób integracji, zrobiłem fajny setup na biurku i włączyłem się na serwery katujemy.eu gdzie gram w ramach exclusivity (nie gram nigdzie indziej). Zdążyłem się już fajnie złapać z kilkoma osobami (pozdro Revolt, Monia czy Justyna) i przyznam szczerze, że przyjemnie się z Wami śmiga więc zdecydowanie zostaję na długo :) Prywatnie entuzjasta motoryzacyjny (both motocykle i samochody), reprezentant załogi Mads Polska (MADS Polska™️ (@mads_polska) • Zdjęcia i filmy na Instagramie), miłośnik gry w golfa i szeroko pojętej adrenaliny :) 

To co, gramy coś? :) 

Widzimy się na serwerze! 

Ps. Mały Edit bo już dostaje zapytania. W starych czasach grałem najczęściej pod nickiem Mycy89 :)

Edytowane przez Mads Polska
  • Lubię to! 7
  • KAT 1
Opublikowano
3 godziny temu, Fatima napisał(a):

Siemasz!

1 godzinę temu, SekusZ napisał(a):

Witaj 👋

Godzinę temu, Laureanka napisał(a):

Cześć 

58 minut temu, Tekki napisał(a):

Witam

No cześć Załoga! Kiedy najcześciej okupujecie serwer? Jakieś preferowane godziny?

• Właściciel
Opublikowano

Witamy! 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Hello :UmPikaOla:

• Inwestor
Opublikowano

Witaj. Bardzo fajna i wartościowa wypowiedź, przyjemnie się czytało. :UmPikaOla:

Swoją drogą, również grywam w Csa 1.6 już od około 20 lat (oczywiście z dłuższymi przerwami). Moja przygoda zaczęła się jeszcze w czasach kafejek internetowych, zanim miałem własny komputer, gdzie później dostałem od wujka CS Anthology (zakładał kiedyś jeszcze konto na steamie na swoim mailu), co było dużym zaskoczeniem, tylko niestety na tamte czasy na moim pierwszym komputerze gra nie działała tak płynnie jak dziś, a łącze internetowe też nie było stabilne. Jednak mimo wszystko tamte czasy wspominam z dużym sentymentem.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
17 godzin temu, Bilbo Baggins napisał(a):

Siemanko :)

17 godzin temu, stau napisał(a):

:UmPikaOla:

15 godzin temu, Wr3dnyy napisał(a):

Witaj.

15 godzin temu, Dudnes napisał(a):

Witamy! 

14 godzin temu, Barbie Girl napisał(a):

Siemanko!

12 godzin temu, Cookiee napisał(a):

Hejka ! :UmPikaOla:

12 godzin temu, FIHU napisał(a):

Hello :UmPikaOla:

Czołem ekipa :) 

12 godzin temu, Kozonowicz :) napisał(a):

Witaj. Bardzo fajna i wartościowa wypowiedź, przyjemnie się czytało. :UmPikaOla:

Swoją drogą, również grywam w Csa 1.6 już od około 20 lat (oczywiście z dłuższymi przerwami). Moja przygoda zaczęła się jeszcze w czasach kafejek internetowych, zanim miałem własny komputer, gdzie później dostałem od wujka CS Anthology (zakładał kiedyś jeszcze konto na steamie na swoim mailu), co było dużym zaskoczeniem, tylko niestety na tamte czasy na moim pierwszym komputerze gra nie działała tak płynnie jak dziś, a łącze internetowe też nie było stabilne. Jednak mimo wszystko tamte czasy wspominam z dużym sentymentem.

Siema Kozonowicz :) Dzięki za fajną odpowiedź i Twoją historię. Ja też jeszcze mam flashbacki do kafejek internetowych, ale najbardziej utkwił mi w głowie LAN z chłopakami z osiedla, który założyliśmy na kilka bloków, natomiast graliśmy relatywnie niedługo i tu było mi szczerze przykro, bo jak odkryłem cs'a, to na tyle się zajawiłem, że podobno za dobrze mi szło i jak to w życiu... dobro prywatne zweryfikowało grono i 'straciłem' kilku kolegów :D

Rywalizację mam we krwi od zawsze i żadna to przyjemność dla mnie przegrywać ale przy okazji od wielu lat uczę się wyciągać mnóstwo wniosków z porażek i szanować lepszych od siebie, których staram się widzieć jako mentorów do przeskoczenia, a nie jako prospekty do negatywnej zazdrości i wyłączenia ze swojego życia 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Wiekowo jesteśmy podobni, więc może pomożesz mi tu pilnować dzieciaków by nie rozrabiali na sieci :dogosmile:

Opublikowano
13 godzin temu, FIHU napisał(a):

Wiekowo jesteśmy podobni, więc może pomożesz mi tu pilnować dzieciaków by nie rozrabiali na sieci :dogosmile:

Jestem za :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

siemson

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.