Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    RabusNieKradnij
  • SteamID:
    76561199200921344
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Data:
    12.07.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, grałem sobie na spokojnie z scoutem zabijałem chodziłem jak to wszyscy, zabiłem jednego gracza noscope w głowe i dostałem za to bana. Może nic to nie da ale byłem kiedyś adminem na mirage #3 zabijałem bardzo dużo graczy noscope w głowe nawet przez ściany przed adminem i po adminie i nikt nie miał szczerze problemy do tego ale jeden admin postanowił mi dać bana bo zabiłem max 2 graczy noscope w głowe. To wszystko dziękuję za uwage czekam na odpowiedz.

• Haha 1
Opublikowano

Runda 19, czas 22:37 meczu: Obserwowałem drugiego gracza po stronie TT, który znajdował się na midzie. Wychylasz na przeciwnika w oknie, po czym trafiasz trzy idealne strzały z boxów – wygląda to tak, jakbyś dokładnie wiedział, gdzie znajduje się oponent, mimo że nie miałeś na niego wizji. Każdy strzał był lekko przesunięty w kierunku głowy, co sprawiało wrażenie używania WH.
Runda 18: Twój celownik idealnie, płynnie podążał za głową przeciwnika, mimo że był za przeszkodą. Następnie bardzo szybko przeniosłeś celownik na miejsce, gdzie dokładnie za ścianą stał drugi gracz na pozycji ticket. Ruchy te wyglądały nienaturalnie i sprawiały wrażenie, jakbyś miał pełną wiedzę o pozycjach przeciwników — typowe zachowanie pod WH.

Tekki  

decyzja 24h

• Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.