Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Grając na tym serwerze, wylapałem kilka niepotrzebnych pluginów/rzeczy wgranych, które czasami powodują lagi oraz ścięcia graczy, aczkolwiek :

*wyświetlenie ilości zadanych obrażeń ( jest to plugin, który jest jednym z najbardziej ścinających pluginów wobec serwera, jest to niepotrzebne, jeśli ktoś wykarze się inteligencją, ustawi sobie bind na "/me")

*wyłączenie możliwości kupowania przez całą rundę, wiąże się to z tym, iż admini karają graczy za kupowanie kilku HE, Flashbangów itd, to po co jest to uruchomione? runda trwa 2min, wyłączyć możliwość kupowania po 30 sekundach, wystarczająco dużo by się ogarnąć na respie.

*kolejna opcja, to zauważyłem, że czasami osoby z VIPem latają w "pistoletówce" z famasami, kilka razy mi się zdażyło zauważyć taki przypadek, skąd miałby tyle hajsu żeby kupić?

Proponuję wgrać HLTV na serwer, ponieważ jest baaardzo przydatny i chroni serwer przed cwaniaczkami z WH, gdyby na SPEC siedziało sobie takie zwykłe HLTV i nagrywało, to 3/4 cziterów nie odważyłaby się używać wh i aimów, bo to wiąże się z banem na steama/ip :)

Tyle na razie z wychwyconych błędów i możliwości zmian. Proszę o wypowiadanie się poniżej własnym zdaniem :)

Opublikowano

1. Na Nie tak jak napisał Ninja nie dałoby się skanować. Jest to bardzo fajny plugin.

2. Jestem na Tak. Wyłączyć możliwość kupowania po 30sek.

3. Jestem na Nie. Jest dobrze tak jak jest.

4. HLTV jest na serwerze.

Opublikowano

Ola, ale rozumiem opcję, że mają mp5, ale nie od razu famasy itd :) bez przesady, ja wiem, że serwer zarabia na VIPach, ale nie można dawać im takich buzerów bo za dobrze by im bylo, hp za zabójstwo, 1000 co runde itd :D hola hola ^^

Opublikowano

Sam mam vipa na dd2 i dostaje bialej goraczki gdy ktos gra z smg. Ja zawsze gram dgl i po pistoletach otwieram. Co do 1 propki mozna wgrac inna wersje ktora nie zajmuje tyle miejsca na hudzie. Czas kupna musi sie skrocic. Musthave

Opublikowano

1.Pierwsza propozycja do odrzucenia

2.Jestem za

3.Również za

4.Vip kosztuje, musi być łatwiej

5.HLTV działa, tylko jest jakiś problem

Opublikowano

1. Plugin bullet demage jest tak edytowany ze nie obciąża w ogóle serwera bo jest tzw: Pluginem ukrytym którego serwer nie odczytuje tak jak inne i to zostaje.

2. Zostanie zmienione  

3. Nie kłam kolego ze biegają z famasami skoro tylko i wyłącznie mają mp5 w rundzie Ecko i tak zostanie

4. HLTV jest tyle że nie zawsze działa co już było zgłaszane ale każdy to olewa choć mam nadzieję że nie długo zostanie przeniesione na inny hosting.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.