Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    h1tzu
  • SteamID:
    STEAM_0:0:846352344
  • Serwer:
    MIRAGE #4
  • Data:
    10.07.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

No w sumie to po prostu zwyczajnie grałem, byłem na top midzie sie strzelam i bana dostałem, patrzyłem na liste banów, lecz nie ma napisane kto wystawiał.
    Pomijając fakt że jakoś od pół roku jestem na katujemy, byłem adminem na arenkach, gdzie się dowiedziałem że przed byciem adminem już mnie sprawdzano wiele razy, bo admini myśleli że cheatuje, stąd może takie złudzenie, w każdym bądź razie jestem otwarty na rozpisanie demka, a jeśli to nie pomoże to mogę śmiało pokazać jak gram i komuś udowodnić po prostu swój styl gry, bo na moją niekorzyść przestałem nagrywać rozgrywke :c

Z góry dzięki i pozdro

EDIT: oczywiście, jeśli będzie taka potrzeba mogę regularnie nagrywać gameplay, aby nie było żadnych wątpliwości.

Edytowane przez h1tzu
Opublikowano

Cześć po sprawdzeniu tego krótkiego demka wnioskuje że jednak jesteś legit nie pokazałeś na tyle jakiś dziwnych akcji żebym mógł ci dać bana jedyna akcja dziwna z tym scoutem chyba w 4:40 minucie szybki czas reakcji i to mnie zmyliło mój błąd 
Wybacz

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.