Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

Odwołanie od bana - an.alfa.beta | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    an.alfa.beta
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/id/01100100p01101001p01100101/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    06.07.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji dotyczącej nałożonego na mnie bana w *Counter-Strike 2*. Rozumiem powagę sytuacji i doceniam trud, jaki wkładacie w utrzymanie uczciwej rozgrywki, jednak pragnę wyjaśnić okoliczności, które – moim zdaniem – zostały błędnie zinterpretowane.

Podejrzana paczka od gracza "Tetrahedron"
    Podczas jednej z rozgrywek użytkownik o nicku "Tetrahedron" przesłał mi niestandardową paczkę graficzną (prawdopodobnie związana z texturami lub modelem ścian), która – zupełnie nieświadomie – umożliwiła mi widoczność przez niektóre obiekty (tzw. wallhack). Nie byłem świadomy, że jej zastosowanie narusza zasady, a sam plik otrzymałem jako "niewinną" modyfikację wizualną.

Niesłuszne oskarżenie o aimbota

Ban został nałożony przez administratora "L3o" (lub podobny nick, np. "LeoŚmieroBićMiloDa") za użycie aimbota, podczas gdy jedyną nieautoryzowaną funkcją, jaka mogła być aktywna, był wspomniany wallhack wynikający z zewnętrznej paczki. Nie korzystałem z żadnych narzędzi wpływających na celowanie, co można zweryfikować analizując demo lub logi.

Używałem furryinjectora, i zostałem niesprawiedliwie zbanowany za aimbota, gdy używałem tylko wallhacka. Proszę o unbanimage.thumb.png.451e609afaef9e43552950b65728761b.pngimage.thumb.png.b849bf63b5950cd92dfb611c2256af25.png

Edytowane przez an.alfa.beta
brak screenów
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.