Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Twój nick: berszing

Nick admina banującego:  BQNS(sorry jeśli źle podałem nick) był ktoś jescze ale pierwszy raz go widziałem i nie pamiętam nicku
Data/Mapa: 09.05.2015r ok. godz. 15:00
IP/SteamID: STEAM_1:1:35193084
Serwer (mod): [Only de_mirage]
Opis sytuacji:
Wbiłem na serwer, jak to zawsze przywitałem sie(gram juz ponad tydzień na serwerze) wbiłem sobie ok. 13 fragów i admin od razu poszedł na speca, wiedziałem, że na mnie patrzy, więc grałem jak zawsze nie zamierzałem robić z siebie idioty i udawać, że nie słysze gdzie kto biegnie itp... No i stało sie ;D jakoś w 19 rundzie(strzelam) dostałem bana i tyle^^
Wycinek z konsoli: Nie ma nic, to nie 1.6 :D gdzie było wszystko podane od nicku twojego po IP i ID steam :D Jedynie to: Disconnect: STEAM UserID STEAM_1:1:35193084 is not allowed to join this server.

Czekam, czekam, bo nie wiem czy ban za WH czy za strzelanie w powierzu ze scouta :3

Opublikowano

Potwierdzam, berszing jest czysty. Gra na tym samym poziomie co ja. Czasami jak zdarzy mi się umrzeć, to obserwuje jak gra i nic podejrzanego nie robi.

|

|

v

Jestem dowodem, że nie czituje. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.